Vanlige edderkopper i British Columbia

March 18

British Columbia er et fristed for elskere av uberørt natur, noe som blir reflektert i latinske motto: prakt sinus occasu (fantastiske uten diminishment). Denne vestligste kanadiske providence er hjem til en rekke flora og fauna. Blant denne bounty er mer enn 700 edderkopper.

Western Black Widow (Latrodectus hesperus)

Vestlige svart enker er de eneste enke artene som florerer i British Columbia. De er mest fremtredende i de sørlige områdene. Både hanner og hunner av artene har karakteristiske rød eller oransje timeglass merking på magen. Dette er der mann/kvinne likheten ender. Kvinner er skinnende og svart med en stor mage, og dobbelt så stort lys brun menn. Kvinner er mer ondskapsfull enn menn. Imidlertid ikke håndtere eller nærmer enten sex, som begge kan bære en farlig bit.

Hobo Spider (Tegenaria agrestis)

Disse trakt-vevere hadde sin introduksjon til sørlige Canada og nordvestlige USA via europeiske lasteskip. Hobo edderkopper er ganske stor i størrelse og lys brun med lange bein og tynne kropper. En vanlig myte er du kan identifisere dem lett av deres "boksehanske" palps. I virkeligheten vises de ligner gigantiske huset edderkopper og låve trakt-vevere. Mens ikke spesielt aggressiv, kan hobo edderkopper levere en kraftig, nekrotisk gift.

Hage Orb Weaver (Araneus diadematus)

Mens British Columbia har en rekke orb vevere gjennom, er hage edderkoppen uten tvil en av de vanligste. Finnes oftest i skogvokst områder eller hager, kan hage edderkopper variere i farge fra blek oransje-brun til mørk brun. Et karakteristisk trekk er hvit, korsformede merkingen på magen. Disse edderkoppdyr er mildt og ikke-giftige. De er kjent for sine ferdigheter som intrikat nett vevere og master fangstfolk.

Katten-faced Spider (Araneus gemmoides)

En annen vanlig orb weaver gjennom BC, katten-faced edderkoppen nyter bygningen webområder nær lyskilder, så mennesker møter det ofte. Katten-faced edderkopper har sitt navn på grunn av parallelle humper på magen (katten ører), mellom som er hvite merkingen som ligner en feline ansikt. De fleste er oransje-brun i fargen og har hårete ben. Omtrent på størrelse med et kvartal, kan de forårsake alarm blant mennesker som varsel dem nær veranda lys. Men de er ufarlig for mennesker og deres kontroll av insekter befolkningen gjør dem gode edderkopper å holde rundt.

Kjelleren Spider (Pholcus phalangioides)

Kjelleren edderkopper, bor som indikert av navnet, i den mørke utsparinger av boliger. Sine mest avgjørende kjennetegn er lang, smeltet organer og svært lange, tynne bein. Bena på kjeller edderkopper er årsaken til lumping dem i kategorien "Pappa longlegs". Etter parring, vil kvinnelige kjelleren edderkopper transportere sine klørne til egg i munnen. Kjelleren edderkopper er ufarlig for mennesker og effektiv eliminators av andre hushold skadedyr.

Ulv-edderkopp (familie Lycosidae)

Det finnes ulike edderkopper i ulv-edderkopp familien, hvorav mange er rikelig i British Columbia. Farge-klok, blandes de i sine miljøer. Men ulv edderkopper alle har stor, hårete kropper (opptil 1,2 tommer) og brede ben spenner over. Navnet refererer til det faktum de jakte byttedyr fots i stedet for å bygge webområder. Disse begrunnelse-bolig edderkoppdyr er rask og smidig. En ulv-edderkopp bite kan være smertefullt, men deres gift er ikke spesielt farlig for mennesker.