Hvordan kjøpe mer Magic Bullet pakninger

April 20

Magic Bullet er en søt liten maskin som koteletter og blander ting for deg. Du kobler den til veggen, fyll opp koppen, skru på bladet, plasserer den i bunnen og trykker på toppen noen ganger. I ti sekunder kan du ha en utsøkt smoothie eller noen kremet Alfredo saus. Selvfølgelig som enhver annen maskin må du erstatte deler etter en tid. En av delene du trenger å erstatte på Magic Bullet er pakningen.

Instruksjoner

• Handle på eBay å komme Magic Bullet pakninger til en rabattert pris. Gå til Ebay's hjemmeside og type "Magic Bullet pakninger" i søkeboksen. Dette er et populært element, vil du få minst ti svar. Pakninger gå på eBay for ca $3.50. Ikke glem du må betale frakt, men du må betale frakt uansett hvordan du bestiller pakninger. Gjør et forsøk på å vinne og følg Selgers instruksjoner å få din pakninger.

• Gå til hjemlandet Housewares kunden service siden og angi informasjon. Det er en del der du kan fortelle dem hva slags forespørselen. Dette er hvor du skriver "ønsker å kjøpe flere pakninger." En kundeservicerepresentant vil returnere e og sette deg opp for flere pakninger.

• Ringe Homeland Housewares Kundeservicesenter en ukedag til 8:00 PM eller en helg til 4:00 PM Er 1-866-4HOMELAND (866-446-6352). Den kundeservice rep vil henvise deg til noen som kan ta bestillingen.

• Søk på Internett. Gå til Google.no og søk etter "magic bullet pakninger." Andre steder som Trademe vil komme opp med noen pakninger for salg til en rabattert pris. Trademe er litt dyrere enn eBay men med deres pakninger kommer inn på $5.00 pluss frakt.

Tips og advarsler

  • Kjøpe ekstra pakninger så du har litt nyttig neste gang de går dårlig.
  • Ikke kast bort tid på jakt etter et bestillingsskjema. De eksisterer ikke på nettet. Du vil enten ringe selskapet på tallet ovenfor og be om en eller bare kjøpe deler fra et nettsted som eBay.