Hvordan du gjør en mann føler behov

July 16

Menn trenger å føle behov av personen de er med. Kvinner glemmer noen ganger hvor nødvendig menn faktisk 'må' føler i et forhold. Menn har en fastsette-den holdning, men du kan gjøre dem viktig og nødvendig i livet ditt på daglig basis. Lær noen måter å gjøre din mann føle behov i dag.

Instruksjoner

• Anerkjenne følelsesmessig forskjellene mellom menn og kvinner. Mens kvinner vil bli lyttet til og få massive viser hengivenhet og kjærlighet, trenger menn å vite du trenger dem for ting i livet ditt. De som føler helten og vil være din helt når problemer kommer.

• Be om hjelp når du gjør noe rundt huset. Vær oppmerksom på at kvinner er svært praktisk, så stereotypier på hvem gjør hva i huset disse dager er utdatert. Menn liker å være involvert og muligens vil ta over jobben, så la dem. Si du ikke forstår noe, og du vil lære deg.

• Snakk om et problem som du har på jobben. En mann vil du fikse det umiddelbart og gi deg forslag om hvordan å løse situasjonen. Mest sannsynlig de vil kjøre over noen ideer for deg å bruke. Bare lytte og si takk.

• Fortelle en mann at han får deg til å føle seg spesiell som du aldri har følt før. Si du er så heldig å ha noen som ham, og at ingen andre har aldri rørt hjertet ditt måten han har. Denne erklæringen vil definitivt gjøre ham føle behov og elsket.

• Spørre en mann å lage mat med deg. Mange menn elsker mat i dag og liker å komme inn på kjøkkenet. Selv om du liker hele kjøkken plass, begynne å dele den, og be om hjelp.

• Innebære en mann med det daglige arbeidet. Hvis du arbeider på et prosjekt og er brainstorming, spør hans råd og forslag til forbedringer. Sprette idéer av ham. Det vil gjøre ham føle behov og mer involvert i andre deler av livet ditt.