Fordelene med forhøyet Feeders

January 16

Forhøyet matere kan gjøre måltidene en renere, enklere og mer behagelig opplevelse for du og din hunden. Forhøyet matere heve hunden næringen og vann boller til hennes stående høyde, eliminerer behovet for henne å bøye ned for å spise eller drikke. Det er flere fordeler med å bruke utvidede feeders, særlig for eldre hundene, rotete hunder og hunder med visse medisinske tilstander.

Renslighet

Hundene har tendens til å løfte hodet etter drikkevann eller tar en bit av mat. Som de gjør det, vanndråper og mat ofte falle fra munnen og lande på gulvet. Denne fuktighet og mat rester kan føre til bakterier buildup rundt bollene, og over tid, kan skade gulv. Forhøyet matere redusere behovet for hundene å heve hodet så mye mens du spiser og drikker. Noe mat eller vann som unnslippe munnen lander generelt tilbake i bollene.

Komfort

Forhøyet matere kan lage mat og drikke mer behagelig for Chief hundene eller hunder med leddgikt. Bøyd for å spise kan være belastende for hundene rygg og hals, og kan føre til smerte eller ubehag. Derfor eldre hunder og hunder med leddgikt kan spise mindre, og derfor får mindre mat og næringsstoffer enn de krever. Reisningen deres næringen og vann fat med en forhøyet arkmater muskel- og leddsmerter belastningen og fremmer tilstrekkelig mat og vanninntak.

Svelging

Forhøyet matere er ofte anbefalt for hunder med en tilstand kalt mega-spiserøret. Hundene med denne tilstanden har en forstørret og flaccid esophagus, som blir utvidet under spise. Svekket spiserøret er ikke kontrakt og flytte mat fra munn til magesekken. I stedet mat ofte blir sittende fast i halsen, som kan forårsake gulpe opp og oppkast. Spise fra en opphøyet mater gjør tyngdekraften for å hjelpe i svelging, dermed redusere forekomster av gulpe opp eller oppkast.

Oppblåsthet

Oppsvulmet, eller mage dilatation og Tarmslyng (GDV), er en potensielt livstruende tilstand at mest påvirker store-rase hundene. Oppblåsthet oppstår når hundene gulp deres næringen og vann, og gjør så svelge luft. Mens noen veterinærer anbefaler opphøyet feeders for hundene i fare for å utvikle GDV, hindre andre veterinærer svært bruk av opphøyet matere. Ifølge nettstedet Vet Info, er forhøyet matere ikke anbefalt for hundene i fare for å utvikle oppsvulmet. Kontakt din veterinær før en forhøyet materen.