Hvordan bygge en lyskasse for Digital fotografering

March 22

Hvordan bygge en lyskasse for Digital fotografering

En lyskasse, også referert til som en whitebox, softbo eller lys telt er en selvstendig miniatyr bilde studio brukes for små objekt eller makro fotografering. Lysbokser brukes oftest for produkt fotografering, mat fotografering eller makrofotografering som insekt fotografering. Formålet med boksen er til naturlig belyse et objekt uten harde bjelker eller skygger på grunn av glimtet belysning eller direkte sol.

Instruksjoner

• Opprette eller starte med en allerede bygget femkantet boks. Hvis du har en egnet pappeske som du kan begynne med, kan du hoppe over dette trinnet. Hvis du ikke har en boks, må du opprette én av papp eller hvitt skum bord. For å konstruere en boks, kuttet fem like sider minst 2 fot i lengde. Bruke maskering, emballasje eller duct tape til å bli det virker på alle sidene og i hjørnene på utsiden av boksen. Hvis du bruker en pappeske som ikke er hvite, linje hele i boksen (gulv, tak og vegger) med hvitt papir eller hvit plakatkartong.

• Skjær en firkantet hull i toppen av boksen ca 5 inches x 5 tommer. Dekke hullet med semi ren materiale som en foldet hvitt stoff, noen ark lagdelt hvitt-skriver eller strukket hvit papir. Materiale som vil mykne og refract et lys som er skinte gjennom det vil fungere. Hvis det ikke er nødvendig å bruke stoff, taping. Hvis bruker papir produktet, tape ned for å holde på plass.

• Sett inn en sømløs bakgrunn. En hvit plakatkartong fungerer best for bakgrunn som bendable ennå fullstendig ugjennomsiktig. Hvis boksen er på litt mindre størrelsen, må kutte plakat styret til en bredde som passer inne i boksen uten puckering. Plasser plakatkartong inne boksen og tape den øvre kanten til bakveggen av boksen minst halvveis opp. Løperen (antall bord som forheng og går langs gulvet i boksen) må være lengre enn mengden av styret som vertikalt langs ryggen. Styret skal bøye i en myk bue over bunnen sømmen (der bakveggen møter gulvet) for å skjule den.

• Sted to lamper med full spectrum dagslys lyspærer ved åpningen av boksen pekte innover og ned. Plass en tredje lett over kuttet og dekket åpning på toppen av boksen. Kontroller at du bruker dagslys pærer lyskasse fylles med en unaturlig nyanse.

• Plassere objektet i boksen og stille inn kameraet. Som en lyskasse brukes vanligvis for nærbilder av små fag (makrofotografering), vil bruke en tripod hjelpe jevn videokameraet og dimme selv om du bruker en rask lukkertid. Når du fotograferer, leke med lys. Flytte dem, fjerne dem eller sette inn spretter skjermer (hvit papp) i boksen i front-høyre eller venstre vinkel i objektet til å eksperimentere.