Berømte Walt Disney animasjoner

June 28

Walt Disney gjorde animasjon berømt over hele verden og er ikke bare pioner av multiplane kameraet, men han oppfant animasjon spillefilm i 1937. Bruker multiplane kameraet, skapte han 143 funksjonen tegnefilm filmer, hvorav mange er kjent over hele verden. Noen av de tidligste trekk er blant de mest berømte, og Walt Disney Studios fortsatt produserer kvalitet animasjoner for deg å nyte, enten du er en voksen eller barn.

Tidligste Disney-animasjon

Walt Disneys tidligste verker er blant hans mest ikoniske: første Mickey Mouse tegneserien ble utgitt i 1928, med tittelen "Flyet Crazy" som Mickey imiterte aviator Charles Lindbergh. Andre var "Steamboat Willie," også utgitt i 1928 med Mickey som en dekksarbeider på Pegleg Pete's river dampbåten. Tredje, "The Gallopin' Gaucho," ble utgitt i 1928.

1930 og 1950

Sent på 1930-tallet oppfant Walt Disney kameraet sitt berømte multiplane. Han brukte den til å produsere den første helaftens animasjon filmen i 1937, "Snow White og the syv dvergene," etterfulgt av "Pinocchio og Fantasia" Han skapte 143 funksjonen tegneserie-filmer med mulitplane kamera, hvorav mange er fortsatt populære i dag. "Dumbo og Bambi" ble produsert i 1940 og ble ikoner av film og versjoner ble senere opprettet for TV. I 1950 Disney utgitt "Alice in Wonderland," "Askepott" og "Peter Pan", som er klassiske Disney-filmer basert på berømte barn romaner.

60-tallet og 70-tallet

I 1960, Walt Disney konsentrerte på flere live-action filmer, men det var "Ett hundre og en dalmatinere" og "Jungelboken", begge var store Billettinntektene suksesser. 70-tallet brakte deg til "Aristocats," «Ole Brumm mange eventyr» og flere del-animasjon, en del live-action filmer som "Hokus Pokus kosteskaft."

' 80s og ' 90s

«Den lille havfruen» er trolig den mest berømte animasjonen som ble gjort i 1980, selv om "Hvem lurte Roger Rabbit" laget i 1988 var også en populær film. I 1990-årene, "Beauty and the Beast," "Aladdin" og, selvfølgelig, "The Lion King" kom ut, og alle var vellykket. Flere store billettkontoret treff med "Hercules", "Toy Story" og "Toy Story 2" og "Tarzan."

21 og Disney

I 2000 utgitt Walt Disney "The Tigergutt," som nytt opptent interesse "Ole Brumm" og ble etterfulgt av «Ole Brumm Strikes Again» i 2011, som ble en annen berømt helaftens animasjonsfilm. "Monstre Inc." er en annen stor Disney-animasjon, som "Lilo og Stitch" og "Toy Story 3", som fikk stor oppmerksomhet fra Disney fans i 2010.