Hvordan å øke røde ormer for fiske

October 28

Heve røde ormer hjemme vokser i popularitet. Det er en enkel måte å ha en konstant tilførsel av fiske og det reduserer også mengden av plante-baserte matrester og avispapir som en familie har til å kaste bort. En liten orm bin for å øke røde ormer kan gjøres fra elementer som mange allerede har rundt huset. Heve røde ormer er lærerikt og gir et rimelig alternativ for kostbare røde ormer som ørret og andre fisk elsker å sluke.

Instruksjoner

Hvordan å øke røde ormer for fiske

• Bore hull rundt toppen omkretsen av lagring hyllen med en 1/16-tommers borekronen og bore. Space hullene ca hver to inches. Hullene vil gi ventilasjon for ormer når de plasseres i hyllen. Hullet er liten nok til at ormene ikke vil være tilbøyelig til å flykte fra hyllen.

• Skjær en 11 x 11 tommers kvadrat av lokket av lagring hyllen med verktøyet kniv. Bruk en linjal og en blyant for en nøyaktig størrelse åpning. Score linjen et par ganger med verktøyet kniv og fortsette å gjelde presset til plast kuttes helt gjennom. Fjerne plassen fra lokket og kaste den bort.

• Plasser 12 x 12-tommers stykke glassfiber skjermen over åpningen i lokket. Sentrere. Rive av duct tape og plasserer den langs kantene av skjermen for å sikre den til lokket på hyllen. Dette vil gi ventilasjon til rød ormen bin.

• Spray en stor mengde makulert avispapir med en sprayflaske fylt med vann. Fortsette å spray vestkysten til den når konsistensen av en fuktig svamp. Plass vestkysten i bunnen av hyllen. Lo opp vestkysten med hendene.

• Fordelt røde ormer på vestkysten. Sett noen plante-baserte matrester i ett hjørne av hyllen under vestkysten. Festes lokket på plass på hyllen. Plass hyllen i et tørt og mørkt sted i huset eller garasjen. Feltet må være en moderat temperatur. Det kan ikke nå temperaturer eller ormer vil dø.Selv om mange ormer krever skitt, bor røde ormer i lag av rotne blader og andre rike organisk materiale. Dette er klimaet vi prøver å simulere med filler avis og andre organiske husholdning avfall som vegetabilsk peeling.

• Mate ormer plantebasert matrester som de må. En gang per uke er vanligvis tilstrekkelig. Sjekk fukt av sengetøy hver par dager. Spray bedding hvis det har begynt å tørke ut. Igjen, fuktighet skal være som en fuktig svamp. Du kan begynne å bruke røde ormer for fiske i en måned eller så. Bruk bare noen samtidig for å sikre at du ikke bruker for mange før ormer har tid til å reprodusere.

Tips og advarsler

  • Overvåke antallet ormer ut å bli sikker befolkningen opprettholdes før du bruker et stort antall ormer.
  • Være forsiktig med å ta ormer med bare hendene ved vedlikehold av ormer i ormen bin. Oljer på huden kan skade ormer. Bruk et par gummihansker hvis du må håndtere ormer.