Naturlig Hjem tiltak for Mordene Loppene

August 11

Naturlig Hjem tiltak for Mordene Loppene

Fleas kan være vanskelig å kjempe, men hvis du ikke fjerne dem fra kjæledyr og hjem, de raskt kan ta over og bli uutholdelig. Forskning har vist at visse insektmidler funnet i kommersielle loppen sjøsprøyt kan være skadelig for barn, kjæledyr og selv voksne. Heldigvis er det noen sikker og effektiv hjem rettsmidler tilgjengelig.

Gre

Gre kjæledyret daglig med en loppe kam er den enkleste måten å holde ham loppen ledig. En loppe kam har trange hull mellom tennene, overlapping loppene og egg. Gre gjennom en liten del av din pet's pels, og senk kam i en bolle med såpevann. Gjenta til du har kjemmet hele dyret. Loppene liker å samle rundt ørene, mage og nedre rygg så gi disse områder spesiell oppmerksomhet.

Bad tid

Prøv et bad av Dawn oppvaskmiddel og vann. Ingrediensene i Dawn ikke bare kvele loppene, det hindrer at eggene vedlegges hårsekker. Som en ekstra bonus, vil det holde kjæledyret pels blir for tørr. Når du bad din pet med Dawn, vil du se mange loppene svirret rundt hennes øyne, ører og nese leter etter et sted å gjemme. Såpe hennes hode og nakke først, deretter hennes kropp og hale. Holde henne mettet med tunge såpeskum for mer enn 5 minutter. Skyll henne godt.

Hjemmelaget loppe frastøtende

Når du er ferdig med å bading din pet, spray ham med denne hjemmelaget loppe frastøtende. Legg en sitron som har blitt innkvartert i rundt 20 oz (2 1/2 kopper) kokende vann. La blandingen stå for 12 timer, deretter strain det og hell den i en fin-mist sprayflaske. Legg 2-4 dråper av ren lavendel essensielle oljen, 2-4 dråper rent cedar tre viktige olje og 2 til 4 dråper Pure Neem eterisk olje til sitron vannet. Bland godt å kombinere oljer og sitronvann. Spray blandingen gjennom kjæledyret pels daglig, være forsiktig med å la det komme inn i hans øyne, nese eller munn.

Hvitløk og ølgjær

En annen naturlig måte å forhindre loppene fra å angripe din pet er å skvette hvitløk eller ølgjær på hennes mat eller mate henne en wafer som inneholder disse ingrediensene. Loppene tydeligvis liker ikke smaken som hvitløk og ølgjær permisjon i et dyrs hud.

Hunder som veier mer enn 50 pounds kan ha opptil to ts av hvitløk/brewer's gjær combo døgnet. Mindre hundene som veier mindre enn 50 pounds bør ha 1/4 til 1/2 ts døgnet. Katter bør ha bare 1/8 en teskje eller mindre hver dag i to uker.

Husholdningenes kontroll

For å gjøre loppen administrere virkelig effektiv, er det avgjørende å rense ditt hjem. Vask det for å kvitte fleas sengetøy. Under vaskemaskinen din endelige skylling syklus, legge eukalyptus og sedertre essensielle oljer. I tillegg vakuum hjemme omhyggelig, og deretter strø et bra lag av vanlige bordsalt over møbeltrekk og tepper.