Hvordan rengjøre en 10 Gallon akvariet

March 19

Holde en 10 gallon akvariet tillater deg å ha noen kjæledyr fisk og oppretter også en interessant fokuspunkt og samtale brikke i et rom. Heldigvis holde liten fisken tank ryddig og i god stand er ganske enkelt og krever bare en håndfull av grunnleggende akvariet forsyner og noen minutter av din tid hver måned. Ved å holde grus ren, akvariet vegger uten alger og utføre vannbytter, fisken kan motta mer oksygen og er passende å bli sunnere og mindre mottakelig for sykdom og sykdom.

Instruksjoner

Hvordan rengjøre en 10 Gallon akvariet

• Fjerne og slette en gallon av vann fra din 10 gallon fisken tank med en plast, gallon størrelse mugge. Små vann endre som dette er viktig, som fjerner gammelt vann og erstatte den med friskt, rent vann bidrar til å holde pH-verdier balansert og selv. Fyll gallon størrelse mugge med vann fra springen og sett det til side for et par timer slik at den når romtemperatur.

• Bruk en en pH test kit å sjekke pH nivåer av vann i gallon størrelse mugge. De fleste fisk trives i en pH på 6,5 til 8. Hvis pH i springvann ikke faller innenfor disse parametrene, kan du bruke kjemikalier i pH test kit for å gjøre vannet mer base eller alkalisk. Når alle nivåer er akseptabelt, hell vann fra springen i fisken tank.

• Få fisk tank vakuum å feilfri alvor på bunnen av tanken. Disse håndholdte manuell akvariet vacuums er utformet som en siphon fjerne fisken sløseri og oppspore næringen. Elektrisk akvarium støvsugere er også tilgjengelig og arbeide raskt og effektivt, selv om de er betydelig dyrere.

• Ren alger buildup fra fisken tank vegger ved hjelp av magnetiske alger skraper. Denne todelt enheten har to kraftige magnetene på begge sider. Ett stykke går direkte inn i fisken tank hvor den fungerer som en algene skraper. Den andre brikken har en liten håndtak eller grep å holde på utsiden av tanken slik at du kan manøvrere skrapen rundt akvariet vegger å rense dem. Et annet alternativ er å bruk en akvariet algene scrubber, som er ganske enkelt en strukturert svamp eller scrubbing pad på en plastikk eller tre pinne.

• Bytter du patron eller oppdatere filter media behov. Hvor ofte dette skal gjøres er strengt avhengig av stilen og merke av filteret du har. Siden det finnes utallige typer akvariet filtre, inkludert hjørne filtre, under grus, strøm filtre, beholdere og henge på filtre, er det best å se brukerhåndboken som fulgte med filteret for veiledning. Hvis du ikke lenger har den, skal på produsentens webområde eller telefon kundeservice kunne hjelpe.