Gamle egyptiske kurv teknikker

December 13

Kurv gjør er blant det eldst av håndverk i historien til menneskeheten. Bruker en rekke metoder, ansatt egypterne halm, willow grener og siv lage utilitaristisk kurver for gjennomføring og lagring av varer og weir kurver for fiske. De opprettet selv kornsiloer bruke basketry teknikker. Arbeidere og tjenere gjennomført noe fra korn og brød for leire og kull i myke kurver de gjorde.

Twining og Plaiting

Egypterne brukte veving teknikker som twining og plaiting for å skape fleksible kurver med håndtak som lignet poser. Innslaget av halm sammenvevd mellom hver deformere eller flettet mellom hver renning i begge metodene. Markeringskant ble ofte gjort med disse samme metoder og materialer.

Coiling

Tauverk for coiling ble laget av vridd eller flettet tråder plante fiber. Håndverkeren kveilet ledningen til spiraler og sydde dem sammen. Egypterne brukte denne metoden for å gjøre matter som kurver. Masker på spoler plassert langt nok fra hverandre slik at de aldri rørt i bee-skep coil teknikken. De sydde den nye masken i maskebuen av foregående spolen i furcated coil teknikken. Egypterne gjort lagring kurver med lokk bruke coiling teknikkene. Noen av disse kurvene hadde ledninger knyttet til dem slik at de kan henge fra veggene. Når coiling en kurv, kan håndtverker gjøre stykket som små eller store og høye som var nødvendig.

Wickerware

Europeerne mest sannsynlig introdusert sturdiest typen kurv, wickerware. Gamle restene av disse kurvene dato Roman perioden. Kurver ble gjort ved først å opprette en kurv startet med en base av eiker trimmet grener ble vevd sammen med andre avdelinger eller siv bløtgjøringsmiddel inne vann slik at de ville bøye. Feste rett grener på utsiden av basen, fortsetter prosessen av sammenflettede myknet siv for å opprette en vegg til kurven er fullført.

Dekorasjoner

Egyptiske håndverkere perfeksjonert kunsten av basketry og bedre på sin design, begynte de å legge dekorasjoner til noen av sine kurver. De lagt til svart, hvit eller rød med bruk av farget tråder til å lage mønstre på kurver. For å ytterligere pryder kurver, ble skjell lagt.