Hvordan lage en film med fingeren dukkene

July 14

Hvordan lage en film med fingeren dukkene

Hvis du alltid har drømt om skrive, regissere og produsere din egen film, kan du starte med et sett med fingeren dukkene som ledelsen aktører. Takket være bærbare kameraer og webkameraer, eller nettkamera er gjør en film enklere enn du kanskje tror. Ikke vær redd for å tenke utenfor boksen. I "Jim Henson's Doodle drømmer: inspirasjon for å leve livet utenfor linjene," forfatteren Jim Lewis definerer kreativitet som tar noe enormt rart og liksom gjør det underlig kjent. Omfavne merkelige ideer, skrive et skript, og sette din fingeren dukkene å arbeide. Annonsere, "Lys, kamera og handling," og du vil være på vei til å gjøre filmen magiske stjernegalleri fingeren dukkene. Gjør filmen kan være en vellykket, kreative bestrebelser så lenge du får gjennom det uten latter i glemmeboken.

Instruksjoner

Hvordan lage en film med fingeren dukkene

Være stjernen i din egen finger dukke film.

Tenk på en film eller TV show å slå en finger dukke hjem film, som "Star Wars" eller "American Idol". Bruk morsom erfaringer fra ditt eget liv til å lage en film med deg som stjernegalleri finger marionett. Nytt vedta alvorlig TV dramaer og filmer, fordi det vil være umulig å ikke le av noe like morsomt som en finger dukke prøver å være alvorlig.

Skriv et filmmanus kan du få begeistret.

Skrive et skript som inneholder dialog og handling for finger dukke tegn. Samle kjente figurer fra forskjellige serier som bruker Count fra "Sesame Street" i en remake av filmen "Twilight". Opprette en kjærlighet firkant med Bella, Edward, Jacob og greven. Vurdere å sette søt og ufarlig tegn i motsatte roller, som benytter den svenske kokken fra "The Muppet Show" i et rollespill en dårlig gutt som bryter jenter hearts.

Hvordan lage en film med fingeren dukkene

Kjøpe en pre-laget finger dukke er et alternativ.

Opprette fingeren dukkene som representerer din favoritt film og fjernsyn skuespillere. Observere de fysiske egenskapene til de kjente skuespillerne som du vil bruke. Lag en liste over garderobe og props å kjøpe på en hobbybutikk. Bruk googly øyne eller merkene trekke øyne, nese og munn på fingeren dukkene. Opprette håret ut av garn, og gjøre antrekk fra filt eller papir. Bruke huden-safe lim eller hud lim knytte klær, hår og andre rekvisitter til fingeren dukkene. Vurder å kjøpe allerede gjort fingeren dukkene. Partiet forsyne butikkene selger en rekke finger dukke fester som kan forbedre din film.

Hvordan lage en film med fingeren dukkene

Belysning hjelper sette stemningen når du lager en film.

Utforme en film satt med papp, konstruksjon papir, stoff eller selv leker. Tegne ulike bakgrunner for ulike scener skog, byen eller mørk, stjerneklar kveld. Bruk en lampe med en dimmer til å innstille belysningen. Eksperimenter med ulike fargede lyspærer for en spesiell effekt. Legg til en disco ball lys for en dans scene, eller plassere fingeren dukkene bak et ark for en skyggeeffekt.

Hvordan lage en film med fingeren dukkene

En web-cam kan registrere din finger dukke film.

Praksisen med en portable videokamera med et stativ, en bærbar webkamera eller bærbar PC med en forhåndsinstallert web-cam. Manøvrere innspillingen enheten slik at den har en skudd av film sett.

Velg riktig musikk.

Innlemme lydeffekter ved hjelp av forhåndsinnspilte lyder eller spille inn dine egne lyder. Bruk signatur musikk fra filmmusikk og sitcoms som bakgrunnsmusikk, eller velg din egen sang å legge til en scene.

Som direktør har kreativ kontroll.

Praksis gjør din film med kjole øving. Registrere hver generalprøve, og ta notater å forbedre dialogen, garderobe og belysning. Spør venner og/eller familiemedlemmer for hjelp med prosjektet.

• Spille inn og lagre en konsert av finger dukke film skriptet du presenterer til venner og familiemedlemmer. Akseptere deres konstruktiv kritikk og forslag.

Tips og advarsler

  • Vurder å legge til morsomme outtakes under rulleteksten på slutten av filmen.
  • Laste opp din finger dukke film mesterverk til et nettsted og se hvor mange ganger er det sett stige.