Bedrager for "The Sims 2" av Maxis

July 9

Bedrager for "The Sims 2" av Maxis

I "The Sims 2" får du sjansen til å styre livet til én eller flere Sims, som er digital folk i byen som de vokser, få en jobb, gå til skolen, falle i kjærlighet og alt annet du forventer i en virtuell verden. Spillet kommer med noen jukse koder tilgjengelig, så hvis du ønsker å ta den enkle veien, du har noen interessante alternativer tilgjengelig.

Juks i The Sims 2

De fleste av moro i "The Sims 2" kommer fra å hjelpe en person eller en hel familie familie gjøre vei i Sim verden, enten det er på skolen, arbeid, i hjemmet eller med venner. Du kan ha mye moro med fusk, men kan ikke du lure din vei til seier og glipp av oppdra en Sim familie og vellykket nå simmene ambisjoner. Hvis du gjøre avgjøre å jukse, kan du åpne vinduet jukse ved å holde "kontroll" så "shift" og "c". Etter at du bare skrive inn cheat kode du ønsker og trykk "Enter".

Sikker bedrager

De fleste av de Juksekoder du vil bruke skape ikke noen problemer med spillet. Hvis du vil gjøre noen raske penger, har du et par alternativet. Type "Kaching" å tjene 1000 simoleons umiddelbart, eller, hvis du føler virkelig grådige, type "Motherlode" å øyeblikkelig få 50 000 simoleons. En annen bedrager kan komme til nytte når du har nådd en komfortabel situasjon med Sim familien; kan ikke du dem til å vokse opp eller eldes. I dette tilfellet skriver du inn "Aldring av" for å holde Sims evig ung- eller alltid middelaldrende eller alltid en eldste, som tilfellet kan være. For å gå tilbake til normal aldring, skriver du inn "Aldring på". Hvis du åpner vinduet bedrager og velger du ikke vil bruke noen Juksekoder, skriver du "Exit" for å lukke den.

Problem bedrager

Noen bedrager er tilgjengelig som gjør spillet interessant men kunne ende opp forårsaker problemer, så bruk dette på eget ansvar. For å endre simmenes høyde, skriver "StretchSkeleton" og et nummer som "StretchSkeleton 1,2". Nummer 1 er normalt høyde for et gitt Sim, så mange som "0,8" gjør Sim litt kortere og "1.1" gjør Sim høyere, om character animasjoner ikke virker kanskje riktig. Du må velge et tall mellom 0 og 2. En annen interessant bedrager er "faceBlendLimits av", som fjerner restriksjoner spillet pålegger reglene for barnets ansiktstrekk. Slå dette kan resultere i barn blir født med bisarre ansikter. Du kan slå innstillingen på med "faceBlendLimits på".

Nabolaget bedrager

Hvis du bare lei av alle de nysgjerrige naboene plager deg, gå til visningen nabolaget og bruk bedrager "deleteAllCharacters" for å fjerne alle Sim fra nabolaget. Bare ikke bli overrasket hvis du begynner å føle deg ensom i en dag eller to; Du kan ikke bringe dem tilbake. Du kan også endre utseendet på området ved å skrive "TerrainType desert" eller "TerrainType tempererte" for å bytte til en annen klima.