Hvordan finne spillet ID på "Cartege"

September 9

Hvordan finne spillet ID på "Cartege"

I stedet for plater bruker Nintendo DS håndholdte spillet systemet patroner. Hvert spill kassetten har sitt eget sett med informasjon for spillet. Informasjon som er nyttig er det spille ID. Du kan bli bedt om å angi IDen til en viss spillet for å bruke enkelte funksjoner på DS som Action Replay. Spillet IDen kan også hjelpe deg tilgang bonusmateriale på spillets nettsted. Du har tilgang ID for "Cartege" for DS rett fra hovedskjermbildet.

Instruksjoner

• Fjerne spillet fra DS og Finn klistremerket på bunnen av baksiden av spillet patronen. Spill-ID er en alfanumerisk nummeret som er oppført på etiketten. Hvis etiketten ikke er på spillet patronen, går du til neste trinn.

• Sett inn Action Replay bedrager kassetten i kassett rommet i DS. Action Replay er tilgjengelig fra de fleste spill forhandlere.

• Ta Action Replay tonerkassetten når hovedmenyen skjermen vises.

• Sett inn "Cartege" spillet i DS sporet når ledeteksten vises på skjermen ber deg sette inn et spill. Når spillet er satt inn, vises navnet på spillet på skjermen. Under denne informasjonen vises spillet ID.