Slik bruker Galileo teleskop

May 29

Basert på teleskoper som ble opprettet av astronomen Galileo, tilbyr teleskopet Galileo en unik og overraskende effektiv måte å se på stjernene. Mens teleskopet Galileo tilbyr et begrenset vise felt, kan den enkelt sette opp og montert i hagen din eller transportert til andre optimal områder. Enten viser konstellasjoner eller Saturns ringer, er et teleskop for Galileo den perfekte måten å oppleve universet for deg og din familie.

Instruksjoner

• Sette omfanget på en stabil mount. Som du dreies omfanget i varierende grad, er det viktig å ha en mount som skrivepapir. Dette vil muliggjøre deg å peke omfanget i enhver posisjon uten å bekymre det bevege av eller vekk fra målet når du blikk inn i den.

• Inspisere områdets linsen. Kontroller at det er ingen sprekker eller defekter. En skadet linse påvirker visning.

• Fokusere området. Gjør dette ved presser og trekke røret ut. Når du har funnet en fokusområde er du komfortabel med, tape omfanget i posisjon.

• Unngå noen lys når du plasserer omfanget for visning. Byens lys vil forstyrre visning. Helst plasser omfanget utenfor byen. Hvis det ikke er mulig, så Finn et sted hvor det er liten eller ingen lys forstyrrelser. Slå av noen lys i ditt område for bedre visning.

• Planen på en klar natt. Se etter værmeldinger i området, spesielt hvis du planlegger å vise utenfor bygrensen eller hjemmefra. Overskyet dager, selvfølgelig, vil gjøre visning vanskelig. Også sjekke sesongmessige astronomi kart for optimal for bestemt konstellasjoner, stjerner eller planeter.