DIY Tube mikrofon forforsterker

February 16

En pre-amp løser et grunnleggende problem med mikrofonen opptak. Mikrofonvolumet er naturlig lav og en pre-amp går mellom mikrofonen og innspillingen enheten å øke signalet volumet til et rimelig nivå for opptak. Mic pre-amper kan variere fra et par hundre dollar til godt inn tusenvis for bestemte enheter. DIY musiker kan bygge sine egne for plassering av deler og tid.

Instruksjoner

• Last ned en tube mikrofon pre-amp skjematisk fra en Internett-ressursen. En skjematisk er et diagram av elektriske komponenter involvert i enheten og hvordan de er kablet sammen. En skjematisk bruker symboler til å representere elektroniske komponenter og deres forhold.

• Bruk din tube mikrofon pre-amp skjematisk som en stykkliste for prosjektet. Skriv ned hver komponent som er oppført på skjematisk, både typen del og sine spesifikasjoner, og kjøpe de nødvendige komponentene fra en Internett-forhandler. De fleste pre-Amper er enkel kretser og krever et utvalg av motstander, kondensatorer, lyd inn-ut-porter, en transformator for makt og potentiometers (knotter) for å justere gain nivåer.

• Ordne de elektroniske komponentene på din tomt kretskortet i rekkefølge og stedet angitt av skjematiske. Ordne komponentene som skjematisk sikrer nøyaktig ledninger. Bøy koble pinnene til hver komponent i 90 graders vinkel når du setter dem inn i styret.

• Lodding hver komponent til styret med din 25 watt loddebolt. Sted en del av rosin-kjernen lodding mot felles av hver komponent koble pin og trykk oppvarmet spissen av din loddebolt å loddetinn. La hver loddet felles avkjøles i fem minutter og avskåret overflødig spissen med wire cutters. For å holde bord ren og unngå brannskader, begynn lodding kretsen og slutten på høyre side til venstre.

• Tegne forbindelser mellom komponenter som representert i skjematiske direkte på din kretskort med ledninger pencil. Ledninger blyant fungerer på samme måte en loddebolt. Når oppvarmet, smelter ledninger blyanten litt ledende kobber som kommer fra spissen i en linje slik at brukerne kan tegne sammenhenger mellom komponenter som med en penn.

• Sett din krets i en prosjekt-boksen eller plast eller ikke-ledende metall beholder. Sette rør-mikrofonen forsterkeren beskytter de interne komponentene fra skade og beskytter brukeren fra livescenen. En tube mikrofon pre-amp krever nødvendigvis likestrøm og senere kretsen bør aldri kobles med mindre vedlagt.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke finner den eksakte motstanden, bruk neste høyeste, som det er en 20% valence.
  • Alltid lodding i et åpent ventilert område på grunn av giftige gasser produsert av smelte loddetinn.
  • Bruk alltid vernebriller når du arbeider med loddetinn.
  • Bruk alltid forsiktighet når du arbeider med likestrøm.