Zombie nettleserspill

July 6

Populære spill franchiser som "Resident Evil" serien, som har solgt over 34 millioner eksemplarer ifølge Shack nyheter, angir den utbredte appellen til zombie sjanger. Looking for gratis zombie action-spill entusiaster har muligheten gå online og velge blant en rekke zombie-themed spill.

Zombie pelsjeger

Zombie pelsjeger ta spillerne kontroll av lensmannen i den fiktive byen Oakwood, som nylig har opplevd en zombie infestation. I løpet av 20 nivåer, må spillere sette feller, blokk av innganger med porter og velge mellom ulike våpen av zombier som pleier å dukke opp i bølger. Det endelige målet i hvert nivå er å sikre at det hellige alteret holdes trygge, som oppnås ved å holde zombiene kommer i kontakt med den.

Zombie Mowdown

Zombie Mowdown plasserer spilleren i en bil på vei ut av en by av zombier. Som spillere rase å rømme byen, vil de komme over dusinvis av zombier forsøker å sperre veien. Spillere samle poeng ved å kjøre over noen zombie på veien; de må også plukke opp drivstoff eller bilen vil stall. Dersom spilleren ikke kjører raskt nok eller kjører ut av drivstoff før han rømmer fra byen, avsluttes spillet.

Planter vs. Zombies

Dette online spillet fra Popcap spillene har den ultimate showdown planter mot zombier. Zombier har kommet på plenen, og det eneste som hindrer dem i å infiltrere huset er en rekke unike planter, hver med en annen metode for å angripe zombier. Spillere må samle solen power-ups for å bygge en defensiv formasjon av planter, velger et oppsett som mest effektivt kamper av zombier over nesten 50 nivåer. Som spillet utvikler seg blir både zombier og plantene stadig mer effektive, tvinge spilleren til å bruke ulike strategier for å beskytte huset.

Infectonator

I dette spillet ta spillerne rollen som en zombie i stedet å bekjempe dem. I stedet for å beskytte byen, er målet å infisere innbyggerne, blir alle en zombie. Mens infisere sivile, spillere samle mynter, så bruker du pengene mellom kjøpe oppgraderinger forbedrer deres infeksjon evner.