Slutten av sommeren barneaktiviteter på Long Island, New York

August 2

Slutten av sommeren barneaktiviteter på Long Island, New York

Som sommeren vind, kan barn bli rastløs og kjedelig. Foreldre kan være engstelig for å få barna tilbake til skolen siden i løpet av de siste par uker sommer, mange leire har endte. Slå ned de rastløse åndene kan synes vanskelig men heldigvis Long Island foreldre har en rekke alternativer for slutten av sommeren aktiviteter for barna.

Utforske sjøliv

Med sin stranden locale tilbyr Long Island mange måter for familier å lære mer om sjøliv. «USA Today» rangerer Atlantis Marine verden som en av områdets beste attraksjoner. Nettstedet lar barn til å samhandle med marine livet som sting stråler og eremittkreps. Selv om det regner dagen av turen, er det nok av ting å i innendørs delen inkludert hai. Familier kan også dykke etter skatten på Smith punkt County Park i Shirley, som er en av mange områder som tilbyr dykking. Dagen kan bli avkortet av med en piknik i en av parkens mange rasteplasser eller på et teppe av vannet.

Besøk lokale museer

Ligger i Garden City, har Museum rad noe for omtrent alle barns interesse. Nassau County brannmenn museet og Education Center har interaktive skjermer å lære barn historien til slukningsarbeid. Barn som ønsker å utforske himmelen kan besøke vugge av luftfart museets utstillinger på alt fra WWI fly plass leting. I Long Island Children's Museum, kan foreldre og barn tilbringe dagen deltar i en rekke aktiviteter inkludert en "nyheter station" der barn kan bli journalister og musikkrom hvor de kan skrive sine egne sanger.

Læring lokal historie

Barn kan utforske lang øyas rike historie en dag tur tilbake i tid. Den gamle Bethpage landsbyen restaureringen gjenskaper midt-19th århundre landsby, komplett med hjemmene, gårder og bedrifter. Skuespillere i kostymer opprette en autentisk følelse for landsbyen, som 209 dekar. Mens barna ikke kan liker å gjøre husarbeid hjemme, forholdsvis gammeldags gjøremål som kinning av smør. Noen av bygningene tilbake til tidlig på 1700-tallet. Long Island er også hjem til Sagamore bakken, der President Teddy Roosevelt tilbrakte sin sommer han fungerte som president fra 1902 til 1908. Hallockville Museum Gard og Folklife Center i Riverhead tilbyr en utstilling av gårdsliv i 1900. Vannholdige tolke livet til den tiden med dyr og verktøy fra denne perioden.

Utforske lokale strender

Long Island er kjent for å ha noen av de vakreste strendene på Atlanterhavskysten. Foreldre som ønsker å mer enn tillate deres barn å svømme og leke i sanden kan organisere en gatefeier jakten. Krabbe Meadow Park i Northport er et godt sted for barna å se for skjell, sjøstjerner og andre innfødte marine livet. Når jakt er over, kan de spille på stranden lekeplass. Familier kan dra og slutten av sommeren camping tur til Eugene Nickerson stranden og campingplassen, som har 74 RV campingplasser og åtte telt.