Hvordan bli en Foster foreldre å niesen min

May 9

Hvordan bli en Foster foreldre å niesen min

Kledelig en foster foreldre kan ta mye tid og forberedelse. Mange klasser og tester er nødvendig av regjeringen for noen å bli en foster foreldre. For å bli akseptert i fosterhjem programmet i staten, er foster foreldre kurs, samt sertifiseringer nødvendig. Slektninger av fosterbarn kan bli deres foster foreldre så lenge de oppfyller Statens kriteriene for å være en.

Instruksjoner

• Ta en emosjonell beholdning til å fastslå hvor du er i livet ditt. Spør deg selv følgende spørsmål å avgjøre om du er klar til å bli en foster foreldre. Disse spørsmålene gjelder problemer som du er nødt til å håndtere hvis du avgjøre å bli en foster foreldre, om barnet er niesen din eller annet.

Kan du følelsesmessig og fysisk kjærlighet og omsorg for barn?

Kan du ta vare på og elsker barn fra en vanskelig hjemme eller livet bakgrunn?

Kan du gi et barn en følelse av tilhørighet hjemme selv om hun ikke vil være der for veldig lenge?

Kan du love et barn som ikke kan lett elsker deg tilbake på grunn av frykt for avvisning?

Kan du sette klare grenser og være konsekvent og fast Når disiplinere barnet?

Kan du akseptere veiledning og hjelp fra sosialarbeidere?

Kan du opprettholde en positiv holdning til barnets foreldre, selv om problemene barnet har skyldes dem?

Hvordan føler du om å håndtere liggende, trassig atferd, mindre Skadepotensial eller Sengevæting?

Hvordan føler du om å ha en sosialarbeider fra et statlig organ gi deg hjemmebesøk å inspisere tilstanden av ditt hjem?

• Bli en talsmann for niesen din. Snakke med og være villig til å arbeide med din niese sosialarbeider. Mesteparten av tiden, sosialarbeidere vil sette barnet med et medlem av den nærmeste familien, så med mindre du har noe som ville bli betraktet som upassende i historie eller poster, er det svært sannsynlig at du vil bli valgt å bli henne foster foreldre.

• Forskning kravene til å bli en foster foreldre i staten. For å være kvalifisert, må du være 21 år eller eldre. Foster barn må ha sin egen plass og seng. Huset må oppfylle sikkerhetsstandarder, som brann kodene og sanitær koder. Du må tjene nok penger til å forsørge familien din. Du kan ikke planlegge på foster-care refusjon fra staten å være din inntekt, som det ikke kan være mye avhengig av hvor du bor.

• Kontakt på statens fosterhjem spesialist for å finne informasjon om foster foreldre klasser og alle lisensene som må søke om, for eksempel førstehjelp og HLR. De fleste stater, som Washington, krever at du ta en tuberkulose test også.

• Ta tilgjengelig preplacement foster-care trening for staten og bestå kurset. Du får lære om og være forberedt på å håndtere mange forskjellige problemer før du blir offisielt niesen din foster foreldre.

Tips og advarsler

  • Online foster foreldre opplæringsprogrammer er tilgjengelige at du kan ta som kan leveres av staten.
  • Kan du sende en kriminell bakgrunnssjekk? Folk med en historie med narkotika, alkohol eller barnemishandling er ikke kvalifisert for kledelig en foster foreldre.