Hvordan skjule objekter i vanlig syn.

February 24

Skjuler noe "utilslørt" betyr at selv om et objekt er åpent i, "seeren" ikke er klar over at det er der. I motsetning til tradisjonelle dekning, som stashing diary under sengen, objekter skjult i vanlig syn er ment å bli sett og ignorert. Du kan for eksempel skjule diary på en hylle ved leksika ingen leser eller skjule sliver nøkkelhanken blant smykker av samme farge og glans.

Instruksjoner

• Se på omgivelsene å finne ut hvor du kan skjule et objekt. Det kan være et nærliggende skrivebord eller bord med en masse rot. Du kan ha hylle som har blitt en catch-all. Se etter et sted med mye skjer slik at betrakteren ikke kan fokusere på én ting.

• Plassere et objekt der i åpne slik at vises naturlig. Du kan for eksempel plassere en DVD i en stabel med bøker eller plasser nøkkelen kjeden på slutten av kjede.

• Finn et sjeldent brukte område av rommet. Finn et objekt i rommet som har samme farge som objektet du skjule. Plassere objektet det. For eksempel hvis du skjule en brun bok, plass den på et trebord av samme farge og skygge. Plasser boken slik at de hvite sidene ansikt veggen eller i bakken.

• Plassere objektet i et rotete område der det ikke vil være merkbar. For eksempel hvis du har en haug av klær på gulvet, plass en kjole midt i haugen. Kaste kjole på gulvet på en uformell måte slik at det ikke står på noen måte fra resten av klærne.