Kopiere et bilde fra DVD

April 5

Kopiere et bilde fra DVD

Du kan opprette en "stille"-bilde fra en DVD. Fra et bryllup video, familie video eller kanskje ferie videoen. Følgende beskriver hvordan du kopierer eller ta et bilde fra en DVD-film.

Instruksjoner

Hvordan å fange en Iimage fra en DVD-film

Se filmen for å bestemme hvilket bilde du ønsker. Når du skal bestemme hvilket bilde du ønsker å kopiere fra en film på en DVD, er den enkleste måten å bruke et film programvareprogram. Programvare som Windows Media Player, Quicktime og RealOne kan du enkelt se filmer bare ved å plassere en DVD i CD-ROM-stasjonen. Du trenger ikke en DVD-ROM-stasjon å vise DVDer, men du får en bedre bildekvalitet med dem.

• Nå som filmen har startet, kan du gå til delen av filmen hvor du ønsker å ta et bilde. Kontroller] det er ingen sløret av videoen på pause og hit "Print Scrn"-knappen, som vanligvis rullet lås øverst høyre på tastaturet. Noen videospiller også gir deg muligheten til å Høyreklikk på videoen visningsområdet og valgte fange eller Kopier bilde. Dette hindrer deg fra å beskjære ut andre deler av bildet.

Knappen "Print Scrn" bare tok et øyeblikksbilde av hva som var på skjermen samtidig som det ble trykket. Dette betyr at når du åpner et bilderedigeringsprogram som Microsoft Paint, alt du trenger å gjøre er rett falle i staver opp på den tomme lerretet og Velg Lim inn. Du kan også holde nede "Ctrl" og "V", som også fungerer som et lim inn-kommandoen.

Bruk beskjæringsverktøyet merker du vil beholde. Beskjæringsverktøyet vil fjerne elementer som rammer av programmet du viser videoen, så du bare ende opp med stillbilde fra filmen. Når du har beskåret bildet, kopiere bildet og åpne et nytt tomt lerret.

• Lim inn det endelige bildet på den tomme lerretet og må det kopierte bildet fra DVD.