Tilskudd til en alenemor

February 11

Tilskudd til en alenemor

Ifølge National Center for barn i fattigdom er single foreldre ofte de mest utsatte for falle i lav inntekt braketten og ikke klarer å ta vare på sine egne barn. Programmer er tilgjengelig fra føderale og statlige instanser for å hjelpe enslige forsørgere sørge for sine barn eller selv deltar skolen slik at de kan få en bedre jobb.

Familie hjelpeprogram

Dette stipendet administreres av de individuelle statene, og det er ansvaret til hver stat å identifisere og hjelpe trengende familier. Målet med hver stat program er hjelp familier opphold av velferd, gjøre dem selvforsynt og gi dem ressursene som trengs for å ta vare på barna. Vanligvis må en forelder ha et barn eller barn under 18 år. De fleste betalinger er kortsiktig, og vanligvis familier må være av programmet innenfor en bestemt tidsramme, alt fra tre måneder til fem år. Dette, men avhenger av programmet og staten som familiens liv. Foreldre bør bruke på deres tilstand menneskelige tjenester eller ressurser kontor.

Alabama Institutt for menneskelige ressurser

Familien divisjon

50 Nord Ripley Street

Montgomery, AL 36130

334-242-1773

dhr.State.Al.us

TANF

Midlertidig hjelp for trengende familier programmet er åpent for foreldre som trenger midlertidig hjelp for å bli selvforsynt, og dette stipendet administreres av federal Office for familien hjelp TANF Bureau. Målet med dette programmet er å hjelpe forelder (e) ta vare på barna og hjelpe dem å få yrkesaktive. Dette programmet søker også å danne to-parent husholdninger og fremme planlagte graviditet. Dette tilskuddet er åpen for individuelle stater, indiansk stamme regjeringer og amerikanske territorier, og disse enhetene er ansvarlig for å identifisere og å gi midler til trengende familier. Videre vil hver stat ha egne prosedyrer for å søke om midler, så interessert søkere bør kontakte sitt lokale helse og menneskelige tjenester kontoret for ytterligere informasjon.

Amerikanske avdeling for helse- og omsorgsminister

200 Independence Avenue S.W.

Washington, DC 20201

877-696-6775

ACF.HHS.gov

WIC

Mat og ernæring tjenestens kvinne, spedbarn og barn program gir tilskudd til statene, slik at de kan hjelpe lav inntekt kvinner som er gravide eller har barn. USA må identifisere kvalifiserte familier, men generelt kvinner er valgbar å søke om dette stipendet hvis de har barn som er fem eller under. Målet med dette programmet er å sikre at gravide kvinner og barn får ernæring for å produsere friske barn. Interesserte bør kontakte sitt lokale WIC-program og en avtale.

USDA mat og ernæring Service

3101 Park Center stasjon

Alexandria, VA 22302

703-305-2062

FNs.USDA.gov