Dele foreldre ansvar

April 13

Dele foreldre ansvar

I dagens hektiske verden, har deler foreldrenes ansvar blitt en nødvendighet enn luksus. I tillegg til å få arbeidet gjort, både fedre og mødre i hverdagen foreldrenes ansvar tendens til å øke ekteskapelig tilfredshet og styrke bånd mellom foreldre og deres barn, ifølge forskning gjort ved University of Missouri i 2013. Selv i tilfeller av skilsmisse eller blandede familier gir dele ansvaret likt et stabilt og sikkert miljø for barn å vokse og utvikle seg.

Instruksjoner

Fastsettelse av regler

• Godtar som regler er viktige for familien å følge. HealthyChildren.org foreslår å lage en liste over regler som dekker områder som måltider, lekser, kvoter, og bedtimes og dele disse med barna så du alle være på samme side.

• Etablere fast konsekvenser for brudd på regler så begge foreldrene kan dole ut konsekvensene. Når du deler disiplinære ansvar, verken foreldre kommer over som den "slemmingen" og det er liten mulighet for barnet å manipulere.

• Kompromiss på områder du er uenig på som foreldre. Forhandlingene skal oppstå i private, ikke foran barnet. Løse områder av uenighet før presentere nye regler til barnet vil unngå inkonsekvens, misforståelser og konflikt, ifølge HealthyChildren.org. Selv om du er skilt eller ikke blir enige om store områder som religion eller økonomi, vil bevegelig din tro til co-foreldre hjelpe deg enig på saker som det å dele med barnet og når disse emnene bør diskuteres.

Hvem gjør det

• Delegere foreldrenes ansvar basert på personlige styrker, i stedet for stereotypier. Dele ansvar betyr enige om en arbeidsdeling arbeidskraft, i stedet for begge foreldrene dele hver oppgave ned midten notater Adam Galovan, barn-utvikling forsker ved University of Missouri.

• Diskutere dine følelser om gjeldende foreldrenes ansvar. Bare fordi du er flink til noe betyr ikke nødvendigvis at du bør være ansvarlig for dette området. Baby senter foreslår begge foreldre lage en liste over gjeldende aktiviteter og diskutere hvert element med hverandre, inkludert emner som beskriver områder du misliker og bytte varer ved behov.

• Kommunisere regelmessig for å unngå konkurranse over barnets tid eller følelser. Selv om du er skilt, trenger du å dele informasjon om barna regelmessig, som avtaletidspunktene og forsikring, så du er både informert beslutningstakere.

• Plan aktiviteter på forhånd for å unngå angst, ubesluttsomhet og konflikt. Formulere kortsiktige planer, for eksempel utpeke en av foreldrene å spille med en pjokk mens andre forbereder middag og langsiktige planer om områder som som kjører barnet til fotballtrening, hva slektninger du vil tilbringe store ferie med eller som gjør skolen shopping i år.

Tips og advarsler

  • Hvis det finnes barnemishandling, ekstrem familie konflikt eller familie vold, deler foreldrenes ansvar ikke tilrådelig, ifølge Florida Bar Association. Søke juridisk veiledning i disse tilfellene begrense fornærmende foreldrenes eksponering for barnet.