Hvordan lage stablet mynt-cellen akkumulator emballere

April 20

De oppladbare batteripakkene som brukes til å drive mange av dagens elektriske enheter består av en gruppe oppladbare enkeltceller. Før utviklingen av mynt cellen, fordi det er omtrent samme størrelse som en mynt, var batteripakker vanligvis relativt stor. Dette skyldes at pakkene ble begrenset til å bruke konvensjonelle AA, AAA eller C-batterier. Bruke mynt celler, kan du gjøre en mye mer kompakt akkumulator emballere, som kan være utformet spesielt for det egendefinerte programmet.

Instruksjoner

• Bestemme antall mynt celler som du trenger for din batteripakken. Nesten alle oppladbare mynt celler som brukte nikkel metall hydrid eller nikkel kadmium kjemi er 1,2 volt. En pakke laget av stablet mynt cellene produsere deres kombinerte spenninger. Så hvis enheten krever 9,6 volt, må 8 mynt celler.

• Stables alle mynt cellene i en konsekvent måte med "+" side av hver celle berøre "-" siden av tilstøtende cellen. Den "+" og "-" tegn merkes tydelig på cellene. Hold cellene sikkert på plass med noen elektriske tape.

• Spot sveise en nikkel strimmel å overdelen side av den øverste cellen i stakken, og en nikkel stripen til undersiden av cellen nederst i stabelen.

• Stakken inn en tube krympe wrap og varme den med varmepistol til krymper tett rundt stakken, og du er ferdig.