Hvilke spill har en 10nde bursdag?

August 13

Gjør din 10-åriges bursdagsfest vellykket ved planlegging morsomt spill for bursdag jenta og hennes venner til å spille. Spill holde ungdommene opptatt og fra datamaskinen eller TV. Ta din tid på å velge riktig spill slik at du kan planlegge en uforglemmelig og minneverdig partiet for din 10-årige. Belønner liten premier til spillet vinnerne vil lokke ungene å spille sammen.

Prisen auksjonen

Samle flere premier å auksjonere bort i et prisen auksjonen spill. Plassere varene i en tabell. Har noen av varene i åpne og noen i papirsekker så du ikke kan se hva er i posen. Bruk elementer, for eksempel stasjonære sett, små elektronikk, candy barer, kostyme smykker og gavekort. Gi hvert barn en viss mengde penger, for eksempel $100 (falske penger). Du vil holde en vare og barna by på. det høyeste budet får prisen. Spille før hver premien selger.

Støy spillet

Ha alle barn sitter i en sirkel og velge én spiller å gå først. Spilleren har å gå rundt sirkelen og stopper rett utenfor en annen spiller. Han må se på spilleren og foreta en grynt, hvin eller hørbar støy med munnen. Hvis han gjør spilleren ler, er at spilleren den nye "it." Hvis han ikke Le, har "det" å gå videre til en annen spiller. Støy kan ikke være lenger enn to sekunder og spillerne ikke kan bruke ekte ord. Tildele en premie til den spilleren som ikke ler hele spillet.

Øyenvitne

Har en voksen kjole i rare klær og tilbehør. Noen ideer for deg omfatter en parykk, store solbriller, gull sko, en bart eller skjegg, store øredobber, en stor hatt og fargerike bukser. Har alle partiet gjester sitte i et rom og har voksen går gjennom rommet to ganger, noe som gjør at gjestene se henne. Når voksen forlater rommet, fortelle barna hun begått en forbrytelse og de øyenvitner. Party gjestene som kan skrive ned de fakta om "kriminelle" vinner spillet og en premie.

Flytende leker

For en varm sommerdag, prøve flytende leker med to små plast svømmebasseng. Del spillerne i to grupper og ha dem i kø på en startstreken. Fortell alle å ta av sine sokker og sko. Plass de to fylte bassengene på målstreken ca 15 fot fra start linjen. Sette 20 flytende vannleker i hvert lag bassenget. Når du sier, "Går," må den første spilleren på hver linje rase til bassenget og fjerne leketøy bruker bare hennes føtter. Har spillerne sitter på bunn på utsiden av bassenget og bruke sine føtter for å fange lekene. Når en spiller har ut, må hun kjører og merke den neste spilleren i hennes team linje som må gjøre samme. Det første laget til alle vann lekene av sitt team basseng vinner spillet.