Hva er behandlingene for Hoften Dysplasia inne stor hundene?

February 25

Hva er behandlingene for Hoften Dysplasia inne stor hundene?

Hoften dysplasia oppstår når ballet og socket skjøt i hundens hip ikke passer tett sammen, forårsaker bein å male sammen og bære ned over tid. Ballet og socket skjøt på en hund med hip dysplasia beveger seg rundt løst og produserer smerte, til slutt fører til leddgikt. Mens alle hunden arter, store og små, er utsatt for problemet, er hoften dysplasia mer alvorlig i større hunder, fordi de veier mer. Det legges vekten naturlig legger mer press på hofte leddene. Hoften dysplasia er en generisk lidelse - betyr det sendes fra én generasjon til en annen, men kan hoppe over generasjoner. Det er mange måter å hindre hoften dysplasia og en rekke behandlinger tilgjengelig for store hunder med denne felles lidelsen.

Motvirke overspising

Det er spesielt viktig for eiere av store rase hundene å motvirke deres hundene fra overspising, spesielt når hunden er valp. Dr. Ron Hines, bidrar skrive til 2ndchance.info, anbefaler eiere feed hunder som er mer utsatt for hip dysplasia et balansert kosthold. Det bør være lav i kalorier og uten for mye protein hindre at hunden blir også raskt. Rask vekst og vektøkning putte hunden større risiko for å utvikle hip dysplasia. En god tommelfingerregel er å mate hunden om lag 20 prosent mindre enn hva han ville spise hvis gitt valget.

Grense overdreven trening

Når det gjelder å morsjon din voksende pup, er mindre mer. Stor rase hundene yngre enn 16 måneder av alderen skal motta regelmessig mosjon, men kroppen bør ikke bli skjøvet utover sunn grenser som kan føre til skade eller muskel belastning. I denne alderen, er hunden bein og muskler fortsatt utvikler.

Opptreden modifisering

Inne hundene med mindre alvorlige former for hoften dysplasia er det vanligvis håndterbare med opptreden modifisering. Hundeeiere burde sikre hunden opprettholder en sunn vekt. Ellers holdes det under kontroll å redusere felles press. Gir et behagelig sted for hunden å sove, en hundeseng eller Ortopedisk skum leksjon felles press. Holde hunden varme, særlig på kalde netter fordi kaldt kan føre til felles til stive. I stedet for walking eller løping din hunden på harde flater, for eksempel betong fortau eller fortau, gå ham på gress og skitt å unngå sjokk traume til felles. Moderat trening som svømming eller en sakte joggetur holder felles sterk.

Fysioterapi

Som mennesker med leddsmerter fordelen stor hunden arter med hoften dysplasia også av fysioterapi. En profesjonell terapeut massasje hundens musklene i en sirkelbevegelse nær hip å slappe av musklene og redusere smerte. Noen terapeuter kan i tillegg bruke hydroterapi for å redusere smerte og hevelse. Hydroterapi er en form for fysioterapi som foregår i vann. Hunder gå på undervanns tredemøller brukes til å styrke musklene rundt felles.

Medisiner

Hoften dysplasia kan ikke kureres med medisiner. Effektene kan bare begrenses. Veterinærer kan foreskrive ikke-steroide, anti-inflammatorisk medisiner, som har meloksikam, carprofen og ketoprofen å lindre hevelse i ledd. Et alternativ til disse medikamentene er tramadol eller gabapentin, som smertestillende midler. Et annet alternativ er tetracykliner - en gruppe antibiotika brukes til å ødelegge kollagen som kan være rundt felles. Steroider tilbyr en hund mer mobilitet, men kan også forårsake bivirkninger.

Kosttilskudd

Det finnes andre tilskudd tilgjengelige, ikke godkjent av US Food and Drug Administration, som kan gi hunden noen felles smertelindring. For eksempel har hundene gitt antioksidanter, glukosamin og omega-3 fettsyrer, blant annet vist noen økt mobilitet.

Kirurgi

Kirurgi kan være et effektivt alternativ for hundene med mer alvorlige tilfeller av hoften dysplasia. Imidlertid er det vanligvis en siste utvei på grunn av sin høye kostnader og blandede resultater. Det er en rekke operasjoner brukes til å behandle denne felles uorden, fra en komplett hip erstatning å erstatte hodet og halsen av det femur Ben med en pseudo felles - et alternativ mindre ønskelig for større rase hundene.