Walt Disney spill & aktiviteter

October 7

Hvis barnet elsker Disney, finner du mange spill som han vil elske, begge spill designet spesielt av Disney, og spill som har en spesiell Disney-utgave, som Disney monopol. Du finner disse spillene på Leketøysbutikker som Toys R Us, på Disney store, Disney-fornøyelsesparkene, og online. Mens noen leker er pedagogisk, er noen bare morsomt.

Filmen tie-ins

Toy story leker er som en endeløs historie: leker basert på en film basert på leker. Finnes det leketøy historien tallene og spille sett, slik at barna kan gjenskape filmen eller forestille seg nye spill. Det er også Toy Story håndholdte spill og en Toy Story Magic 8-ball.

Disney princess

Det er tonnevis av spill designet for liten jente (eller gutt) som elsker Disney prinsesser: Leapster patroner som brukes i Leapster lære systemet, te sett, Barbie dukker basert på Disney-figurer, figurer og disney prinsesse bærbare datamaskiner og digitale kameraer.

Baby Einstein

Disney er refundere pengene til foreldre som er skuffet av "geni" resultater fra sine videoer på Baby Einstein, men det fortsatt tilbyr Baby Einstein aktivitet leker for spedbarn, som en lek gym som spedbarn lå under en lys speil og dukker med interaktive elementer.