Hvor å låse opp alle Co-Op oppdrag i

April 13

I tillegg til single-player kampanje-modus og online multiplayer moduser, «Modern Warfare 2" tilbyr 23 special ops oppdrag, som kan fullføres med en venn på enten konsollen eller online. Disse co-op oppdrag krever at du å fullføre enkelte oppgaver, og de fleste av dem er låst når du begynner spillet. Du må fullføre tidligere oppdrag for å låse opp senere de, bruker forsiktig strategi og teknikker for å fullføre dem alle.

Instruksjoner

• Velg "Special Ops" fra hovedmenyen for å nå samarbeidsvillig oppdrag skjermen.

• Velg din problemer før du spiller et oppdrag. Velg "Vanlig" å tjene en star, "Herdet" å tjene to stjerner og "Veteran" å få tre stjerner.

• Tjene fire stjerner i "Alpha" oppdrag å låse opp "Bravo" oppdrag. De fem første oppdragene av "Alpha" er innledende nivåer som krever at du snike deg forbi vakter og bevise din dyktighet på et kurs. "Bravo" oppdrag gir deg løp i en snøscooter og pilot en AC-130 gunship å dekke partneren på bakken.

• Tjene åtte stjernene i "Alpha" og "Bravo" oppdrag å åpne opp "Charlie" oppdrag. "Charlie" oppdrag nivå utfordringen ved at du bryter en vegg og gjøre veien gjennom en tungt bevoktet korridor. Du må også reise gjennom en boneyard for gamle fly mens drepe tungt pansrede Juggernauts.

• Samle minst 20 stjerner i de første tre settene med oppdrag å låse opp "Delta" nivåene. Her vil du kjemper deg vei gjennom en forstad mot den russiske hæren og ødelegge biler på en bro mens unnvike fiendens ild.

• Låse opp det siste settet av oppdrag kalt "Ekko" av tjene 40 stjerner i de første fire settene av oppdrag. Tre "Ekko" nivåer i den ekstremt forlange du å fullføre oppdrag på en oljerigg og i et latinamerikansk favela ved å slå en rekke Juggernauts.

Tips og advarsler

  • Spille oppdrag på enkleste problemer først for å få en følelse for nivået og prøv på nytt på vanskeligere vanskeligheter å tjene flere stjerner.