Hvordan du knytter en Nintendo DS stasjon til en bærbar PC

August 9

Koble en Nintendo DS til datamaskinen vil tillate deg å lagre spillet lagre data på datamaskinen. Hvis du har Nintendo DS spill bilder som du har kjøpt eller lastet ned fra Internett, kan tilkoblingen du også kopiere de nye spillene fra bærbar PC til spill enheten. Med en spesiell Nintendo-til-USB WI-Fi adapter, kan du koble Nintendo DS til en laptop via en trådløs nettverkstilkobling slik at du kan dele filer mellom de to enhetene.

Instruksjoner

• Kabelen for Nintendo-til-PC USB trådløskortet inn en tom USB-port på datamaskinen. Vente til Windows detektere og automatisk konfigurere kortet for bruk på datamaskinen.

• Slå på Nintendo DS. Vente på Nintendo DS å oppdage det trådløse kortet du installert på PCen.

• Bruke Nintendo DS touch-punkt pennen og trykk på "Søk for tilgangspunkt" ikonet når det vises på konsollen skjermen.

• Vente på Nintendo DS å vise en liste over nærliggende trådløse rutere eller tilgangspunkter, og deretter tapper du navnet til den trådløse ruteren på skjermen. Vente på Nintendo DS kobler den trådløse ruteren og mottar en IP-adresse.

• Klikk det lille blå "Tilgang"-ikonet på Nintendo DS-skjermen vises. Nintendo DS deretter kobler til den bærbare datamaskinen. Du kan deretter overføre spillet filer til og fra den bærbare datamaskinen eller spille andre med en Nintendo DS på det samme trådløse nettverket.

Tips og advarsler

  • Hvis bedt om det, angir du PIN-koden for ruteren. Nintendo DS vil be deg om koden hvis ruteren har sikkerhetsprotokoller aktivert.