Hvordan organisere din mynt samlingen Online

May 29

Hvordan organisere din mynt samlingen Online

Organisere mynt samlingen kan være ganske vanskelig, særlig hvis din samling er stor. Mens det er mulig å organisere mynt samlingen på papir, er det mye enklere å bruke en datamaskin for dette formålet. Flere programmer er laget spesielt for dette formålet, men det er mulig å bruke et gratis online regnearkprogram for å organisere pent mynt samlingen. Regneark også tillate deg å ordne informasjonen på flere måter med et klikk på en knapp.

Instruksjoner

• Bestemme gratis regnearkprogrammet den skal bruke. Åpne Office beregning, Google dokumenter og Gnumeric er alle høy kvalitet, lett-å-bruke gratis programmer. Disse programmene kan du opprette og lagre komplisert regneark dokumenter.

• Forberede regnearket for å organisere en mynt samlingen. Angir at kolonner for året preget (mynte merke kan merkes i den samme kolonnen som år preget), klasse og verdi. Du kan velge å inkludere alle land, kirkesamfunn og spesielle sett i første regnearket, eller du kan lage forskjellige regneark for hver av disse kategoriene.

• Få detaljert oversikt over mynt samlingen. Den enkleste måten å gjøre dette er av innholdslister for hver type mynt, en om gangen. Du må gjøre noen undersøkelser for å komme opp med omtrentlig karakterer og verdier for hver av de ulike typene mynter du måtte ha. Sette denne informasjonen direkte i regnearkprogrammet du bruker for å unngå unødig kopiere informasjon.

• Spille med dokumentet. Regneark kan du organisere informasjon via rader og kolonner. Dette tillater deg å se på hele samlingen organisert av året, tilstand og samlet verdi. Ved å se over du dokumentet eller dokumentene du har opprettet, kan du få en fullstendig oversikt over størrelsen og verdien av mynt samlingen.

Tips og advarsler

  • Hvis samlingen er spesielt store og imponerende, kan du lage et nettsted for å vise frem dine mynter i tillegg organisere dem.
  • Hvis du skal organisere hele samlingen i et enkelt regneark, må du skille de ulike typene mynter du innholdslister.