Hvordan unngå noens sjalusi

September 5

Sjalusi forekommer til deg eller en nær venn når noen ønsker noe noen andre har, enten det er et nytt hus eller en god jobb. Sjalusi andre kan virke ubegrunnet til deg, og selv om du bor et generelt beskjedne liv, du finner at folk rundt deg er misunnelig. Nidkjært kan også oppstå i relasjoner når noen er bekymret for tiden partner bruker med andre. Du kan ikke forvente å kontrollere følelser av andre mennesker, men det er noen skritt du kan ta for å unngå sjalusi av andre.

Instruksjoner

• Identifisere aspekter av livet som utløser sjalusi i andre mennesker. Hvis flere personer har vist sjalusi mot deg, kan du prøve å finne ut om deres sjalusi har noe til felles. Prøv å merke følelsesmessige endringer i mennesker. For eksempel hvis kjæresten din synes opprørt når du tilbringe tid med en nær mannlig venn, kan det være et resultat av sjalusi.

• Være beskjeden. Tenk nøye om hva du sier og ikke bevisst ta opp fag, for eksempel den nye bilen, som kan vekke den sjalu på personen som du snakker. Hvis du har oppnådd noe som kan gjøre andre sjalu, prøv avdramatiserer det, i stedet for å skryte om det.

• Unngå flaunting de materielle goder. Hvis du er redd for at noe du eier vil gjøre en annen person sjalu, forlate det hjemme. Lagre dyre smykker og klær for spesielle anledninger.

• Kompliment og oppmuntre personen som du arbeider. Han vil ha mindre grunn til å være misunnelig hvis han føler seg bra om seg selv.

• Snakk med personen åpent. Spør ham om han føler sjalu og hvorfor. Berolige ham og forklare handlingene dine.