Fastslå en Fair pris for barnehage

August 1

Fastslå en Fair pris for barnehage

For mange familier tar det to inntekter å opprettholde deres nåværende livsstil. Men hvert år, det virker prisen på barnehage stiger høyere. Prisene varierer fra by til by, men du kan finne en rimelig pris i ditt område.

Instruksjoner

• Være klart om ditt barns situasjon. Barnehage sentre betalt mer for babyer fordi de krever mer oppmerksomhet, og det betyr må center flere arbeidere. Men prisen går ned hvis barnet er eldre enn 1. Noen daycares tilbyr billigere priser hvis barnet er potty trent. Når du gir barnehage viktige detaljer, kan du få en bedre pris.

• Spør venner og familie. De nærmeste kan bruke en barnehage de anbefaler. Eller de har sannsynligvis hørt om en barnehage som har et godt omdømme. Noen ganger er de beste stedene å bruke de som er anbefalt av folk vi har tillit.

• Ring rundt. Med bare et par telefonsamtaler, vil du lære den gjennomsnittlige prisen på barnehage i din kommune. Når du ringer spør om alle bekvemmeligheter de tilbyr, og finne ut hvis de er lisensiert. Husk at i hjem daycares er vanligvis billigere enn barnehager.

• Sammenligne pris og kvalitet. Bare fordi en barnehage er det billigste betyr det er den beste avtalen. Noen daycares betalt mer, men de tilbyr tjenester som mat og bleier. Kontroller at du velger barnehage som passer for budsjettet og for barnet.