Hvordan få Master å drepe seg selv i «Fallout»

January 18

«Fallout,"et spill fra 1997, ligger i et post-apokalyptisk miljø. Det er et interaktivt spill som justerer historie basert på valgene du gjør. Den største skurken i denne historien kalles Master. Del av vinne spillet må du bekjempe dette tegnet. Det er mange måter å oppnå dette målet, hvorav dreper ham, men en annen, motstridende måten å beseire ham er ved å få Master å drepe seg selv.

Instruksjoner

• Opprette din karakter med en høy Karisma og intelligens score, samt tale ferdigheter.

• Forbedre poengsummen Karisma. Det er et par måter å gjøre dette. Du kan finne en mann ved navn Patrick i en tilfeldig møte i ørkenen og be ham om å synge for dere. Dette vil øke din utstråling. Du kan også ta Mentats å øke Karisma. Økende Karisma vil også øke ferdighetene dine talen.

• Gå til Brotherhood of Steel. Fullføre noen utfordringer med brorskap. Før du forlater denne delen av spillet, gå til tredje etasje og snakke med Vree. Spør henne om mutanter og hun vil gi deg hennes mutant Obduksjonsrapporten. Laste og Les denne rapporten på din pipboy; det vil fortelle deg at avanserte mutanter er sterile.

• Få et sett med klær fra barn av katedralen. Du finner dem i kirken på den sørlige siden av navet, i rommet i Nord, på en hylle.

• Gå til katedralen. Bruk kappe og har ingen våpen viser. Dette vil tillate deg å snike rundt uten å slåss. Gå til øverste etasje og finne far Morpheus. Si du har viktig informasjon for Master og han vil ta deg til ham.

• Konfrontere Master fredelig. Han ber deg om å delta enhet, hans mutant horde. Fortell ham han trenger å overbevise deg om sin plan før du kan bestemme. Når han er enig, lytte til hans plan og så fortelle ham om den iboende feilen i det: hans avanserte mutanter er sterile. Vise ham Vree's mutant Obduksjonsrapporten å overbevise ham om det er sant. Hvis du ikke lenger har Vree rapporten på hånden kan du også fortelle ham å be en av hans mutanter å overbevise ham om det er sant. Master vil la deg forlate uten kamp og så han vil drepe seg selv.