Hvordan tegne et fly

September 19

Hvordan tegne et fly

Oppfunnet av Wright brothers, var første flyet en enkel glider, med design ligner på en kite. Siden da har fly blitt mer teknologisk kompleks. Heldigvis bitene i tegningen et fly er ikke nesten så komplisert. Figurer som rektangler, sirkler og trekanter utgjør den grunnleggende formen av et fly. Når du tegner et fly, kan du gjøre motivet så enkelt eller så svært detaljert som du velger.

Instruksjoner

• Trekker en buet linje for toppen av flyet og krysser den med en linje kurvet til høyre for vingene på flyet. Med forsiden av fly mot venstre, skissere kroppen og den venstre vingen. Legg trekantet halen stykker til baksiden slutten av flyet, med ett stykke på halen, og en på venstre side av halen.

• Detalj den venstre fløyen av tegne linjer for å representere klaffene på bunnen av det. Legge til en ving i høyre side av flyet og trekke ovale hjul nederst på den venstre fløyen. Detalj kroppen av plan med en dekorativ stripe nederst som starter på nesen og går helt til slutten.

• Tegne en dør rett over stripen, og til venstre for den venstre vingen. Tegne et vindu i døren, tre vinduer i cockpit og en rekke windows fra døren til baksiden av flyet. Slette de to buede linjene du tegnet tidligere veileder deg.