Hot bryllup gave ideer

June 26

Hot bryllup gave ideer

Hvis du er på utkikk etter en bryllupsgave å gi til din snart-å-være mann eller kone eller til en snart å være gift par, kan du vurdere noen utradisjonell, sexy ideer. Ideell mottakere for disse typer bryllup gaver inkluderer de seksuelle, åpent sinn, humoristisk eller lett går. Hvis mottakeren er altfor religiøs, konservative eller privat, kan du holde deg til sikrere gaver, som smykker, penger eller husholdning.

Boudoir bilder

"Boudoir" er et fransk ord for en kvinnes private soverom, stue eller garderobe. Boudoir bilder er sexy ennå smakfulle bilder tatt i avslørende klær (for eksempel en manns skjorte med de fleste av knappene ugjort), undertøy eller undertøy. De kan også være implisitt-naken, en kvinne liggende naken på en seng med ark strategisk plassert rundt henne eller en toppløs skudd med hendene som dekker brystene hennes. Boudoir bilder er ment å være glamorøse, så mange boudoir fotografer har en profesjonell hår og make-up artist på stedet. Kvinner oppfordres også til å bruke elegante smykker og sexy sko. Boudoir bilder gjør for en flott bryllupsgave fra en brud til ektemannen. Mange bruder som har boudoir skudd gjort er enten naken eller i sexy hvitt undertøy, iført et strømpebånd og et slør, eller noen andre bryllup-relaterte tilbehør.

Undertøy

Sexy undertøy er en varm bryllupsgave; men bør det gis med forsiktighet. Hvis du er en mann gir undertøy til bruden, kontroller at det er noe hun liker iført. Hvis hun føles ubehagelig i undertøy, vil hun se på denne gaven som mer for deg enn for henne. Hvis du er en venn, kan du sikkert komme unna med gir undertøy som en gave, selv om det er noe hun ikke normalt slitasje. Hvis din venn er mer konservative, kan du gi henne noen over-the-top racy undertøy som en gag gave. Hvem vet? Hun kan faktisk ha det!

Pole-Dancing Kit

En pole-danser kit kan være en gave fra en brud til sin mann eller en venn til en brud. Ikke bare er dette en sexy gave som kan legge til litt krydder til soverommet, men det er også stor for aerobic trening, fleksibilitet og styrketrening. De fleste polakker er enkel å installere og fjerne og sikres gjennom spenning. Når det er sagt, mange har alternativet blir permanent installert. Pole-danser kits kommer ofte med sølv, gull, rosa eller rød pole, og enkelte ekstra tilbehør, som et strømpebånd, falske penger og en instruksjons DVD.

Sexleketøy og nyheten gaver

Sexy leker og nyheten gaver kan gis som en bryllupsgave fra en brud til hennes mann, en mann til hans brud eller en venn til par. Skriv inn uttrykket "Sexleketøy og nyheten gaver" i en søkemotor, og du vil bli oversvømmet med ideer. Eksempler inkluderer fuzzy håndjern, massasje oljer, sex swing, en bok av sex stillinger, spiselige underbukse, sexy terningspill, pisker og bind for øynene.