Hvordan forstå Kafka

October 6

Hvordan forstå Kafka

Franz Kafka er en av de største forfatterne av all tid, og en av de mest Avmystifisering. Litterære forskere har fokusert sin hele karriere på tolke Kafka. Som James Joyce eller TS Eliot er Kafkas betydningen bevisst unnvikende. Her er hvordan å forstå Kafka - innenfor begrensningene selv mest kunnskapsrike lesere ansiktet.

Instruksjoner

• Les hans nøye - og lese så mye av det som mulig. Observere mønstre, spesielt i din erfaring lese den. Legg merke til måten du føler når du leser sitt arbeid - entrapment i "The metamorfose" og frustrasjon i "The Trial" er reaksjoner Kafka ment du har.

• Lær om Kafkas liv. Ingen skriver i et vakuum, og det faktum at Kafka var en jødisk tysk immigrant vokser opp i Praha som tapt nære familiemedlemmer til konsentrasjonsleirer sikkert spiller en rolle i sitt arbeid. Hans psykiske lidelser og helseproblemer og Merk mulige tilkoblinger til sitt forfatterskap.

• Vurdere politisk og filosofisk påvirkninger på Kafka skrive - spesielt eksistensialisme og Anarkismen. Freud og Marx hadde en fremtredende effekt på hans arbeid.

• Tolke Kafka som en magisk realist. Legg merke til hvordan hans overholder denne litterære sjangeren. Også vurdere konvensjoner modernismens i sitt forfatterskap.

• Godta at mens du kan lære mer om Franz Kafka, du kan aldri forstå ham måten du kan forstå en enkel dikt eller moral fortelling. Kafkas Vesten er en viktig del av leser sitt arbeid.