Hvordan å få ham til å respektere deg når han smerter

January 4

En av de tøffeste tingene å håndtere når du har vært skadet er gjenvinne din selvrespekt og respekt av som fikk deg smerte. Uansett om du og din kjæreste har brutt opp eller du fortsatt arbeider på forholdet, etter at du har gått gjennom sin smertefulle handlinger, er din beste alternativet å vise ham at du fremdeles fortjener å behandles med aktelse. Få ham til å forstå at følelser teller og at hans upassende oppførsel ikke blir feid under teppet glemmes.

Instruksjoner

• Fortell ham at du er fornøyd med hans oppførsel. Diskuter med ham måtene som han såret deg å gi spesifikke detaljer. Bruk en rolig tone og unngå roping og skape forstyrrelser. Godta å diskutere spørsmål bare hvis han er fortsatt rolig også. Forklare ham at du ønsker ikke å rehash og forårsake et argument, men ville heller gjøre det klart for ham hvordan han skade deg.

• Gi ham en pause. Opprette noen mellomrom du handler med ham uansett om det er noen uker før du bestemmer deg å ta ham tilbake, eller hvis du bare godtar ikke snakker en stund etter bruddet. La ham vet at du trenger litt tid å tenke på sine handlinger hvis du godtar hans unnskyldning eller ikke. La deg tid fra ham ikke bare å gjøre deg noen gode å tømme tankene, men å vise ham hva det er som å ikke ha deg rundt.

• Stå fast i din beslutning med ham. Begynn å gå videre med livet ditt uten tigget ham om å gjøre ting bedre eller endre for forholdet. Opprettholde styrke og selvtillit. Forsøker å glatte ting over før du er klar til å diskutere eller vurdere, fortelle ham at du er ikke klar og ta din tid håndtere ham til du er.

• Gjøre overgangen trygt. Gå om din daglige livsstil forplikter til prosjekter og aktiviteter som tildelt. Skape nye muligheter til å engasjere seg i aktiviteter som går til gym, tilbringe tid med venner eller selv fanger opp husarbeid. Holde fremover uten å la problemene holde deg tilbake for å vise ham at du er i stand til ledende et lykkelig liv med eller uten ham.