Hvordan å trekke lett tegneserie folk

April 23

Hvordan å trekke lett tegneserie folk

Tegneserier og tegneserier er en kilde til underholdning elsket av mange. Du kan lage dine egne tegneserier selv eller andre. Hva kan overraske deg tegne tegneserier er mengden av kreativitet kan du bringe til dette enkelt aktivitet, og det er så lett, også. Tegneserier er ment å være enkel og ikoniske; Dette er det som gir dem slik massiv appell. Du enkelt kan tegne tegneserie figurer, mange av dem, og de kan alle se annerledes og interessant.

Instruksjoner

• Start ved å tegne en sirkel. Dette er leder. Du kan i stedet gjøre dette ellipser (lang og mager, eller kort og bredt) for utvalg.

• Trekke kroppen under sirkelen. Kroppen kan være runde, blokk formet, ovale eller pære formet. Under kroppen, kan du trekke bena med parallell loddrette linjer. Representere fot med ovaler (lang eller kort). Armene er det samme som beina; de representeres av parallelle linjer og sirkler på slutten for hendene. Koble hodet til kroppen med to parallelle linjer til hals.

• Tegne ansiktstrekkene. Nesten alle har trukket et tegneserie-aktig ansikt før, så dette burde være lett å gjøre. Representere øynene enkel prikker eller punkter i større kretser. Lag en munn som en kurve kommer opp i et smil eller bøye ned i en rynke eller selv jagged representerer frustrasjon eller sinne. Tegne en nese som er undervurdert (som en prikk eller en søt bolle form) eller understreke nesen ved å tegne en lang banan figur. Trekke håret lange rette linjer, stående eller liggende eller curlicues. Legge til ørene formet som cs til sidene av ansiktet.

• Tegne klær ved å legge til linjer på kroppen for å vise slutten sømmene på klærne. For eksempel tegnet halsen av skjorte beste som en bolle-figuren linje som krysser fra en side av halsen til den andre. Representere endene av ermene som linjer over håndledd eller toppen av armene. Representere nederst skjorte/toppen av bukser som en linje over midjen og bunnen av buksen av en linje nederst på bena, like over føttene.

• Farge tegneserier som ønsket, bruke fargeblyanter eller farget blyanter. Bruk lyse, flate farger.