Hvordan å skille en Feral katten fra henne kattunger

September 23

Hvordan å skille en Feral katten fra henne kattunger

Kvinnelige dyr i naturen er beryktet for å være sprelsk når noe truer med å komme mellom dem og deres avkom. Feral kattene er intet unntak, så det er mulig de vil vislelyd, bite, skraper og forsøke å angripe hvis du kommer for nær. Heldigvis er katter rimelig sosiale dyr, så det ikke tar for lang tid å få dem til å godta at du rundt, som gjør det mye lettere å gi mor og kattunger omsorg de trenger.

Instruksjoner

• Ta feral katten og henne kattunger en liten skål med mat på samme tid hver dag. Katten begynner å føle seg mer trygge på grunn av rutinen og vil trolig sette pris på maten.

• Forsøk å pet cat's rygg og nakke med en fjær wand, som kan kjøpes på pet levere butikker. Når katten blir komfortable med dette, ta hendene nærmere og fortsette kjærtegnet den med tryllestaven. Når katten er komfortabel med deg å være nær, begynne å pet dens rygg og nakke med hånden.

• Pet kattunger når du blir mer komfortabel med mor. Kattunger vil trolig følge eksemplet deres mor, selv om de har aldri eksistert mennesker.

• Fjern kattunger når de er fire til seks uker gammel etter at de har hatt nok tid til sykepleier riktig med sin mor. Hente mor nøye og plasserer henne i et lite bur. Hvis du er bekymret om biter eller riper, bruk hansker og lange ermer under denne prosessen. Du kan også bryte mor i et håndkle før du plasserer henne i buret.

• Plasser kattunger i en egen beholder eller.