Arkitektoniske Digest underkastelse krav i USA

June 17

Arkitektoniske Digest underkastelse krav i USA

Arkitektoniske Digest er den hellige gralen av kampanjen for mange interiørdesignere. Hjemmene til kjendiser og rike har prydet sidene, ispedd innovasjoner av designere i forkant av hjemme design. Regelmessig, kunngjør arkitektoniske Digest øverst 100 designere over hele verden. Bladet er produsert månedlig av publisering konglomerat Conde Nast.

Når et forslag er akseptert for publisering, skrive eller fotografere artikkelen innsenderen ikke. Arkitektoniske Digest sender ut en stab fotograf og skribent å dekke historien. Det kan ta opptil sju måneder fra innlevering for en historie å bli publisert.

Vanlig innleveringer

De fleste historier i arkitektonisk fordøye tilordnes av redaktører, ikke ønsket fra publikum. Forfattere som ønsker å arbeide for arkitektoniske Digest bes om å sende en spørring med dine ideer og en liste over som du har jobbet for og fest tre eksempler på arbeidet ditt og publiserte klipp.

Artikler om spesifikke hjem

Hvis du har en historie om en bestemt hjemmet du ønsker å sende til arkitektoniske Digest, må du sende direkte til sjefredaktør ut høykvalitets 35mm, lysbilder eller transparenter hjemmet viktigste rom, særlig stue, spisestue og soverom. I tillegg trenger du en bio av hjemmet er eier og en bio av arkitekt eller interiørarkitekt. Type klart beskrivelser av spesielle møbler, som antikviteter eller betydelig kunstverk. Inkluder informasjon om om hjemmet har vært tidligere omtalt andre steder.

E-post og digitale sendinger godtas ikke. Løse forslaget pakken til:

Arkitektoniske anmeldelser6300 Wilshire BlvdLos Angeles, CA 90018

Artikler om artister

Sende til kunst redaktør 35mm bilder av representative verk og en bio. Inkluder en liste over viktige kunder, designere og arkitekter som har kjøpt arbeid fra kunstneren.

Forslaget pakken kan sendes til:

Kunstneren anmeldelser6300 Wilshire BlvdLos Angeles, CA 90018

Arkitektoniske Digest åpne Auditions

I 2007 begynte arkitektoniske Digest holder åpent Auditions. Profesjonelle og amatører designere og arkitekter ble invitert til å delta, og design av noen få ble valgt til å vises på sidene av blader. Åpne Auditions ble holdt over hele USA til 2009. I 2010, magazine's sjefredaktør Paige Rense annonserte hun pensjonerte og auditions har blitt satt på vent til en ny redaktør kalles.