Hva er behandlingene for Organophosphate forgiftning inne hundene?

August 27

Organophosphates er alle rundt oss---på plener, på loppe krage, regnvann og selv maten. Kraftig pest-drapet kjemikalier handle på sine insekt ofre ved å angripe enzymet ansvarlig for nerve signaler. Voksne mennesker og deres pets er vanligvis for stor til å bli alvorlig skadet av sporstoffer mengder organophosphate, men det er mulig for en pet å innta farlig, og noen ganger dødelige, beløp. En for stor dose loppe eller tick er ofte årsaken til denne typen forgiftning.

Ta affære umiddelbart

Organophosphate forgiftning er en farlig, og potensielt dødelig tilstand. Jo før tar du aksjon bedre. Hvis du vet at din hunden har inntatt eller vært utsatt for disse giftstoffer, kan du kontakte din veterinarian umiddelbart. Han eller hun vil sannsynligvis har du kommer i gang. Det er også lurt å ta en prøve av insektmiddel for testing.

Indusert oppkast

Avhengig av hvor mye organophosphate din hunden har inntatt, kan er veterinær brekninger. Aldri prøve til å fremkalle brekninger hjemme hvis din veterinarian oppfordrer deg til å gjøre dette. Vanlige metoder for inducing brekninger inkluderer hydrogenperoksid injeksjon, medisiner og mage lavage. Du og din hunden er langt bedre å stole på en profesjonell enn prøver dette hjemme.

Magen pumpe

For grundig rensing, kan en veterinær profesjonell velge å pumpe hundens mage. Dette er en behandlingsmetode du absolutt ikke bør prøve hjemme. Hvis hun opts for denne metoden, din veterinarian vil sette inn en mage tube i hundens munn for å spyle ut eventuelle skadelige giftstoffer og hindrer absorpsjon av insektmiddel kjemikalier.

IV væsker

Avhengig av alvorlighetsgraden av forgiftning og graden som din hunden er dehydrated fremgangsmåten en mage-pumpe, kan din veterinær profesjonelle velge for å fylle tapt næringsstoffer intravenøst. Denne fremgangsmåten brukes også hvis din hunden har en alvorlig reaksjon på organophosphate inntak---preget av kramper eller beslag.

Årvåkne venter

Når din hunden har blitt behandlet, eller hvis din veterinarian har anbefalt deg ikke å komme inn, beholde en omhyggelig øye på din hunden. Pass på at hun får rikelig med væske. Observer henne for ytterligere tegn til forgiftning. Se til at hun er gjenvinne sin energi, holde nede mat og bærer på som sin vanlige selv. Varsle din veterinarian om endringer og fjerne giften fra hjemmet ditt. Forebygging er alltid det sikreste veddemålet.