Bryllupsutstyr Vis messe dekor ideer for en fotograf

March 24

Bryllupsutstyr Vis messe dekor ideer for en fotograf

Fremtidige brud (og noen ganger deres brudgom) samles fra alle retninger på brude show å lære om catering, blomster, kjoler, invitasjoner, innredning, arenaer og selvfølgelig fotografering. Avhengig av brude expo, kan antall leverandører angi hundrevis. For fotografering messe skal lykkes, må du pynte det slik at det stikker ut og tiltrekker potensielle kunder. Lokale markedsføring ideer anbefaler besøker en brude fair før en leverandør å få noen ideer fra populære boder. Susan Southerland Secret legger standen din bør at nok personale som er tilgjengelig for å snakke med flom av potensielle kunder.

Fotografier

Det synes opplagt, men eksempler på siste bryllup og engasjement bildene skal vises og danner grunnlaget for innredningen. Hvordan du vil vise bildene er nøkkelen, men. Ifølge Susan Southerland viser en leverandør som deltar brude ukentlig, deltakere er mer tiltrukket boder som har dekorasjoner over Tabellhøyden. Derfor vurdere utskrift portrett størrelse bilder og henger dem på en bakgrunn eller overgang vegger eller plassere dem i høye rammer og stående dem på standen din tabell. Det er ikke å si du ikke kan vise noen bilder i album. Inkluder en rekke utskrifter som vil appellere til enhver smak. «Brides» magazine's fotografering funksjonen delen viser for eksempel svart-hvitt og farge bilder, innendørs og utendørs skudd, karakteristiske gruppe skudd, som en hel familie står i form av et hjerte og tema engasjement positurer.

Kontaktinformasjon

Lokale markedsføring ideer forklarer at det er viktig å ha hundrevis av brosjyrer og visittkort med kontaktinformasjon på hånden på brude show. Du kan innlemme disse i din design prosjekt slik at potensielle kunder er mer sannsynlig å legge merke til dem. Ett alternativ er klippet kort og brosjyrer til virkelige, faux eller wire planter eller trær. Et annet alternativ er å plassere dem i en dekorativ rett sammen med et te-lys.

Interaktiv skjerm

Det er sannsynlig å gi visuell appell hvis du legger til et interaktivt element til standen din. Siden du er i virksomheten på fotografering, hvorfor ikke ta bilder? Forlovet par, mødre og døtre eller beste venner kan utgjøre når du tar bildet med en umiddelbar kamera, slik at de har et minnesmerke å ta med hjem. Du kan også inkludere rekvisitter, som tema kostymer og bakgrunner, for par å posere for sin første engasjement bilder.

Tilbehør

Inkluder tilbehør for å legge til farge og ekstra pizzazz til standen din fotografering. Du kan definere flash hodet lys og sort duk eller bakgrunn å gi standen et studio utseende. Du kan også legge noen bryllup utsmykking, som en vase med blomster, kjeder av hvit mini lys, en formell sko eller en champagne glass. Være forsiktig med å bruke for mange tilbehør, men eller deltakerne kan bli forvirret om tjenesten du selger.