Chrome vs aluminium vinsjer

February 26

En vinsj er en mekanisk enhet ofte finnes på en seilbåt. Den har en snu mekanisme som vind tau rundt en spindel. En viktig komponent i seiling, en vinsj hjelper opprettholde spenningen i en seilbåt linje og hjelper med å snu båten. Bestemmer om chrome eller aluminium vinsjer er bedre for båten begynner med å bestemme frekvensen av seiling og seiling du type. Størrelsen på din seilbåt er også en avgjørende faktor.

Chrome

En chrome vinsj starter bronse og er støpt med en krom plating. Mange sjømenn finne disse typer vinsjer å foretrekke fremfor aluminium på grunn av vekt. En chrome vinsj er heaver enn en aluminium vinsj. Forbrukere med seilbåter som er større enn 20 fot i lengde må bruke heaver vinsjer grunn til å ha større linjer.

Aluminium

Aluminium vinsjer er mye lettere enn chrome vinsjer. De er lettere å holde rent. En aluminium vinsj er vanligvis lett å vedlikeholde og holde i stand. Aluminium vinsjer er betydelig billigere enn chrome vinsjer.

Sammenligninger

Chrome vinsjer tendens til å vare lenger enn aluminium vinsjer, men aluminium har vært kjent å vare i 20 til 30 år når service og vedlikeholdes regelmessig. Hvis du kjører din seilbåt, deretter er chrome vinsjer å foretrekke til aluminium. De hjelper til å produsere skarpere linjer og feilfri viser.

Elektriske og hydraulisk

Barients, Lewmar, Harkens og Anderson er fire av de beste merkene av vinsjer på markedet i dag. Tradisjonelle vinsjer er manuelle, drives av et vendepunkt håndtaket på vinsjen. According to sailboat-winch.com, there are electric and hydraulic winches. En elektrisk, selv tailing vinsj kan drevet ved å trykke på en knapp. En hydraulisk vinsj tillater short-handed seiling og er bare for seilbåter over 15 meter lang. Både elektrisk og hydraulisk vinsjer kommer i krom og aluminium.

Forslag

Se på typen vinsjer du trenger for typen seiling du gjør. Chrome vinsjer er generelt dyrere enn aluminium vinsjer, men investeringen kan være verdt det hvis du seile jevnlig eller hvis din rase båten. På den annen side, vil aluminium vinsjer også siste mange år med riktig pleie og vedlikehold. Chrome hydraulisk vinsjer pleier å være det beste alternativet for ivrige seilere. Vinsjene kombinerer fordelene av elektrisk vinsjer med økt makt hydraulisk teknologi. Dette er stille vinsjer som krever minimal plass og operere med en knapp i stedet for et håndtak som dreier. Priser varierer fra $35 til $75, avhengig av merke.