Hvordan å identifisere fuglen arter

August 13

Med det store antallet klasser av fugler over hele verden kan det synes å være en vanskelig oppgave å identifisere en detalj rase av fugl. Men hvis du vet hvilke identifiserende egenskaper å lete etter det trenger ikke være en overveldende oppgave. Hver art har egenskaper som er spesifikke for rasen som kan hjelpe deg med å identifisere en bestemt fugl.

Instruksjoner

• Undersøke fuglens habitat. Det kan leve i jungelen, skog og våtmark; det kanskje foretrekke å bo langs elver og bekker eller i feltene. Vurdere sin mat preferanser; noe fuglene spiser insekter, noen foretrekker frø og andre lever på frukt og grønnsaker.

• Studere den formen og størrelsen på fuglen. Fugler kan være store eller små og lengden på bena varierer, som formen på føttene avhengig av sin livsstil. En viktig indikator for arten er vingen. Se på farger, mønstre og markeringer sammenligne konturene og mappeordningen fjær. Flytur mønstre også variere; noen hove og noen fly.

• Undersøke hjemmet til fuglen. Noen bygge reir, som kommer i forskjellige former, materialer og vever. Andre skraper ut hull i bakken, bor i fuglekasser eller bor hull i trær. Studere den formen og størrelsen på egg og ta hensyn til farging og/eller tegninger i tillegg til antall egg i redet.

• Ta note av størrelsen og formen på nebbet. Avhengig av spisevaner fuglen kan det være lang og slank eller kort og flat. Noen nebb er konisk form, andre hekta og skarpe. Lytte til lyder fuglene gjøre. Noe fuglene har sanger av en rytmisk melodi av et repeterende mønster. Andre bruker samtaler - kort, repeterende pakker med en eller to notater.

• Lag en liste over alle egenskapene av fuglen du prøver å identifisere. Finn en omfattende liste over fuglen klasser og arter (helst med bilder av fugler) og se etter en fugl som kombinerer alle disse merkene for identifikasjon. Det er også opptak av fugl samtaler tilgjengelig som bidra til å identifisere rasen av fugl.

Tips og advarsler

  • Å vite hvordan å identifisere fuglen arter tar lang tid. Start med generelle funksjoner som form, nebb, hoder og lyder, og jobbe deg detaljene.