Tapeworm behandling for kaniner

October 31

Kanin er populære, relativt lite vedlikehold kjæledyr. Som dyr, bør de få en god del tid ute i tunet. Selv om dette gir dem fordelen av sol og frisk luft, setter det også dem i fare for å plukke opp parasitter som tapeworms.

Tapeworms

Tapeworms er en av de vanligste parasittene grunnlegge inne pets. Tapeworms leve innenfor et dyr tarmen. De er festet til veggene i tarmen og feed av ernæring deri. Tapeworms reprodusere asexually ved å dele seg og kan vokse til flere inches i lengde.

Ofrene og årsaker

Alle hjertelig-blod dyrene kan bli offer for tapeworms. Ormer er svelges gjennom smuss eller feces, eller sendes insekter som mosquitoes og reiser gjennom dyrets blodet til sin fordøyelseskanalen. Den eneste måten å fjerne ormer når de er i et dyr system er med dewormer.

Symptomer

Symptomer på en tapeworm infeksjon i en kanin er vekttap, kjedelig pels, diaré, oppkast og en gryte-klokken utseende. Fordi ormer tar ernæring som kaninen spiser, kan kanin med tapeworms bli lethargic og deprimert. I alvorlige tilfeller av tapeworms inneholder kaninens oppkast og avføring tapeworms.

Medisinering

Eiere kan behandle kaniner for tapeworms med en rekke oral medisin. Ormekur medisiner forgifter tapeworms slik at kaninens kroppen kan skille ut parasitter. Dewormers komme krem og tabletter som er matet kaniner inne behandler.

Miljø

En kanin som har tapeworms har en naturlig svekket immunsystem og skal beskyttes fra miljøstress som mulig. Eiere velger ofte å holder deres kanin inne under behandling, mens økende ernæring for å hjelpe dem gro. fra virkningene av parasitter.

Forebygging

Mange kanin eiere setter kjæledyrene sine regelmessig forebyggende medisiner. Disse medisiner, administrert måneden, beskytte kanin fra fremtidige tapeworm infeksjoner ved å drepe noen ormer angir dyrets systemet.