Hva slags frukt for en Parakeet?

November 24

Parakitter er vakre, aktiv fugler som fortsatt lever wild i Australias ødemark. Det spiser de et utvalg av mat, inkludert naturlig frukt. I fangenskap, men fôres parakeets vanligvis frø og formler som ikke gir samme variasjonen som deres naturlige diett. Parakeet eiere kanne hjelpe deres fuglene spise sunnere, mer variert kosthold ved å mate dem frisk frukt daglig.

Frukten er plass i kostholdet

Den optimale parakeet kostholdet bør bestå av frø, frukt, grønnsaker og eggeplommer. Frøene bør omfatte omtrent halvparten av kostholdet, med frukt, grønnsaker og eggeplommer utgjør den andre halvparten av deres kosthold. Parakitter kan spise de fleste frukt, forutsatt at det er kuttet i små biter for fuglens bekvemmelighet. De beste fruktene er fargerike og næringsrik, som ananas og fersken. Avokado er et unntak til denne regelen. De er giftige for parakitter og bør ikke gis til din fuglene i et beløp. Fugler kan også være allergisk mot gropene fersken, kirsebær og andre frukter med store frø, så bare mate dem kjøttet av disse fruktene.

Introdusere frukt til kostholdet

Parakitter er vant til å spise frukt i naturen, er det ingen garanti for at en fange budgie vil spise frukt du tilbyr det. For å sikre din fuglen blir riktig ernæring, fortsette å tilby rene, terninger frukt hver dag. Til slutt, parakeet tar interesse og utvikle en smak for frukt. Hvis den fortsetter å motstå, prøve pouring naturlig fruktjuice i den parakeet vann for å la det bli vant til smaken av frukt. Deretter tømme vannskålen og la en bolle med våt frukt i buret. Parakeet tvinges til å knaske på frukt å slukke tørsten og vil vokse vant til det. Hvis dette ikke virker, gir vannet tilbake og fortsette å prøve. Det kan ta en stund for din parakeet å endelig begynne å spise frukt.

Ernæringsmessige fordeler

En parakeet som ikke får næringsstoffer fra frukt og grønnsaker kan utvikle sunnhet problemer nedover veien. En diett høy i frø er også høy i fett, og kan føre til en overvektig fuglen. Fedme hos fugler også setter dem utsatt for fatty leversykdom, en potensielt dødelig tilstand. For å oppbevare din fuglen trim, sunn og aktiv, holde fôring en balansert diett som inkluderer frukt og grønnsaker. Dette vil bidra til et langt liv.

Andre god mat

Parakitter vokse nyte ekstra mat som frisk frukt og grønnsaker. Du kan berike deres kosthold ved også å tilby cuttlebone, en mineral blokk og annen godbit. Cuttlebone er et kalsiumtilskudd laget av Ben av blekksprut. Ikke bare gir fugler kalsium, det også holder deres nebb trimmet og sunn. Mineral blokker tjene en lignende formål. Andre supplerende matvarer inkluderer hirse og honning pinner. Hirse er en høy-fett korn som parakeets elsker å spise, men det ikke næringsrik som deres vanlige ætt. I moderasjon det kan brukes å trene eller belønne din parakitter, men det bør ikke bli forlatt inne byrået hver dag.