Hvordan bygge verdenskrig modellfly

April 16

Verdenskrig vintage modellfly er en velkommen hobby til alle som har en spesiell plass i hjertet for luftfart generelt og verdenskrig fly spesielt. Disse modellene varierer fra nybegynner montering dyktighet til avansert montering ferdigheter. Nybegynner modeller har større plastikk stykker, mens avanserte modeller har mange små deler som krever mer oppmerksomhet til detaljer selv etter modell instruksjonen bladet. Uansett hvilket ferdighetsnivå kan modellen være, montering verktøy og elementene som trengs sjelden endre.

Instruksjoner

• Åpne den modell montering instruksjonsark og plasser den på et sted hvor det kan sees med minimal anstrengelse, og så det kan bli fulgt hele veien gjennom uten å måtte flytte til instruksjoner og diagrammer, holde hendene fri til å holde limt deler sammen til limet angir.

• Kuttet deler ut fra plastdeler abonnenten bruker en superskarp hobby kniv. Prøve å kutte hver del fra nettet som nær brikkene som mulig uten at kniv til å kutte i plastdelen selv. Bruk 120-korn etterbehandling sandpapir for å glatte kanten av festes til sin følgesvenn-del.

• Bruke en liten mengde plast modellen lim den vide enden av en flat tre tannpirker og deretter bruke tannpirker å forsiktig spre litt modell limet til overflaten av begge deler til sammen. Tillate lim til luften tørr bare fem til 10 sekunder og trykk delene sammen fast, holder dem sammen til limet er stand til å holde delene sammen selv uten deler flytte. Om nødvendig kan du holde delene i et minutt eller to.

• Limt deler en varm og tørr beliggenhet og la dem tørke ordentlig som modell instruksjonene fastsatt. Får ikke travelt.

• Samle alle delene sammen i rekkefølge, fra første trinn å final steg, og deretter bruke noen modellen maling og dekaler ønsket på din første verdenskrig modellfly. Betal spesiell oppmerksomhet til Propellene når male dem slik at de samsvarer med fargene som brukes på selve verdenskrig fly. Se Internett-bilder av din valgte verdenskrig fly modell som en veiledning i å gjøre modellen ser som realistisk og originalen som mulig.

Tips og advarsler

  • Bruke modell lim med måte slik at skjemmende lim flekker på utsiden av din modellfly. Hvis du får noen tørket lim flekker, bruke noen etterbehandling sandpapir til sand flekk glatt før maling.
  • Modell lim gasser kan forårsake alvorlig hjerneskade hvis Inhalering røyk over lengre tid. Alltid holde rommet ventilert ved å åpne et vindu eller en dør å hindre giftig røyk buildup.