Hibiscus tatovering ideer

September 28

Hibiscus tatoveringer er et populært alternativ til roser og andre standard floral tatovering ideer. Tattoomixer.com bemerker at Hibiscus blomster tatoveringer kan ta flere betydninger, en av de mest populære er en delikat blomst. En annen vanlig betydning for hibiscus blomster, som nevnt av Vanishingtattoo.com er, "Gripe muligheten." Hibiscus tatoveringer er ofte i lys lilla, røde eller rosa nyanser å skildre Hawaiian flower.

Etterfølgende Hibiscus blomster

Velge den beste plasseringen av tatovering er like viktig som selve designen. Etterfølgende hibiscus blomster eller "fallende" blomster er en populær måte å skape et design flyter med kurvene på kroppen din. Skissere hibiscus blomster som enten redusere størrelsen eller forblir konsekvent. Hver blomst kan ha forskjellige farger eller ulike nyanser av de samme fargene til variasjon. Blader eller selv lys vann design kan koble blomster.

Ermet Tattoo

Hibiscus blomster er en attraktiv midtpunktet for ermet design. En tatovering ermet er en tatovering på armen. Dette vanligvis starter på skulderen og strekker seg nedover armen, med et stort innpakning rundt armen. Nettstedet Fullsleevetattoo.org notatene ermet tatoveringer kategorier inkluderer kvart ermet (skulder halvveis ned overarmen), halv ermet (fra skulder til albuen) og full ermet (skulder til håndleddet). Mens du kan ha flere hibiscus blomster i ermet design, vil ha andre bilder å gi dybde og balansere tatovering. Hibiskus vokser i tropiske områder, så tropiske elementer som sand, fargerike vann, eller fjell og blader kan fullføre din utforming.

Single blomst

En enkelt hibiscus blomster er like imponerende som en gruppe av blomster. For kvinner er en enkelt hibiscus tatovering populær på ribbeina eller side av hoften eller sentrum av korsryggen. For menn, kan hibiscus blomster bli populært på overarmen, baksiden skulderen. Leggen eller foten er et annet populært sted for både menn og kvinner en enkelt blomst. Skygge under tatovering kan bidra til å gi inntrykk av stedet, holder din tatovering fra ser som om det er flytende i verdensrommet. Velge en pulserende nyanse av rødt eller rosa vil tiltrekke oppmerksomhet til stykket.