Slik kjører du en musikk produksjon plateselskap

May 27

Kjører en musikk produksjon plateselskap kan være en svært vanskelig oppgave. Du må behandle ikke bare ansatte, men artister du har signert. Siden en etikett av denne typen fokuserer på musikk produksjonssiden av ting, er det viktig at de har tilgang til de beste produsentene og studioer samt flere tilkoblinger å få den musikken hørt av massene.

Instruksjoner

• Gå ut til klubbene søke etter talent. Mindre etiketter bare har noen få ansatte, så det er viktig å holde opp til-dato med hva som er populært. Ved å besøke klubber for å se live handlinger og kunstnere, kan du se hvem som har best etter lokalt. Hvis et band har en stor folkemengde i en storby, kan du signere dem med produksjon avtale å hjelpe dem å få oppmerksomhet de trenger til excel.

• Delegere noen ansvar til A & R reps. disse nøkkelspillere hjelpe deg å finne talent på Internett og gjennom sosiale nettverk nettsteder som Facebook og Myspace. Skuring Internett for talent kan og be dem om å signere med deg å hjelpe dem med produksjon aspekter som de mangler. Produksjon plateselskaper bidra til å utvikle artister på produksjonssiden for å hjelpe dem lyden bedre og gi større etiketter å lisensiere materialet du har arbeidet på.

• Møte med lokale produsenter og lytt til eksempler på arbeidet de har gjort. Du har beste produsenter i modulen fungerer med dine artister i forskjellige prosjekter. Du kan betale dem som uavhengige kontraktører, eller velge best å jobbe utelukkende for etiketten. Som det er sjanger-spesifikke produsenter, kan du en god produsent per sjanger. Hvis du bare håndtere én bestemt sjanger, kan du bare skal ansette en eller to begavet produsenter for ansatte.

• Oppsett distribusjonskanaler for postene. Når du har registrert kunstner, vil du få musikken til publikum. Plateselskaper partner noen ganger med andre etiketter for distribusjon formål slik at de får de fleste eksponering for sine artister i posten butikker landsomfattende.

• Sette en radio avdeling for dine artister. Departementet radio vil lobbyen og snakker med programmering direktører på radiostasjoner å få dine artister litt ringetid. Ikke bare kan de få sangen spilt på en god tid i løpet av dagen, men departementet radio kan også sette opp på lufta intervjuer for kunstnere samt radio-sponset viser for kunstnere mens på turné.