Hvordan å flykte fra en følelsesmessig fornærmende forholdet

June 23

Unnslippe fra en følelsesmessig fornærmende forholdet er vanskelig, men det må skje for å være lykkelig. For mange ganger kvinner eller menn bo i slike forhold fordi det er lettere enn å forlate. Sannheten i saken er, ingen fortjener en ulykkelig og følelsesmessig abusive forhold.

Instruksjoner

• Innse at du er verdig. Du er ikke hva din misbruk forteller deg - det er første skritt mot å flytte på. Du er lys nok til å innse at du er i en følelsesmessig fornærmende forholdet, så du ikke er dumme, verken dum eller enkelt tenkende.

• Tilbringe litt tid på å reflektere på noe av det din misbruk sier og gjør at du føler verdiløs. Hvis din beste venn gjorde disse tingene, vil de fortsatt være din venn, eller vil du erstatte dem med en venn som behandlet bedre. Hvis du hadde en følelsesmessig abusive vennskap, ville du gå bort - det er menneskets natur.

• Slutte å prøve å endre misbruk og slutte å tro de vil slutte å misbruke du. For mange ganger når vi er i en følelsesmessig fornærmende forholdet vi gi opp de hjelpsomme vennene og fortsatt med misbruk fordi vi føler at fordi de elsker oss dyrt vil de endre. Misbrukere endre sjelden fordi de liker makt de har, og ønsker ikke å gi det opp.

• Bygge opp din selvtillit og selvfølelse, når du er i en følelsesmessig fornærmende forholdet selvtillit og selvfølelse går gjennom toalettet og vi trenger å ta skritt for å få disse tingene. Prøv å finne andre ting som vil gjøre din selvtillit stiger; ta opp en hobby eller kanskje en klasse på noe du kan nyte. Skriftlig synes å være en fin måte å lette en urolig sjel, så skrive et brev til misbruk, strømme ut hjertet ditt og deretter brenne den.

• Velge å forlate en følelsesmessig fornærmende forholdet. Dette er vanskelig for alle i en slik situasjon. For noen er det mye lettere. I følelsesmessig fornærmende forholdet er det langt bedre å fjerne deg selv fra situasjonen så snart du. Hvis du kan økonomisk ta vare på deg selv, og deretter bruke dine besparelser for et innskudd og første måneds leie på ditt eget sted. Hvis ikke, iverksette tiltak nå for å få en god jobb, og starte en sparekonto som egentlig din flykte fra følelsesmessig fornærmende forholdet fondet.