En grønn Iguana naturlige Habitat

February 4

Grønn iguana, også kjent som vanlig iguana, er en av de mest gjenkjennelige Øglene i verdenen og finner ganske vanlig i mange kjæledyr butikkene i store deler av Nord-Amerika. Disse planteetende reptiler kan vokse til 6 fot lang og er ekstremt rike til tross for deres konsekvent bruk i pet handel. Mens iguanas kan være vanlige severdighetene i hjem skap, kan sitt naturlige være mer av et mysterium for noen.

Utvalg

Grønn iguana har et relativt stort geografisk område. De er innfødt til Sentral- og Sør-Amerika, men bestander finnes i deler av Florida og Texas også (grunn rømte eller utgitt, kjæledyr). Grønn iguana bor vanligvis i Brasil, Paraguay, Bolivia, Karibien, St. Lucia, Trinidad, St. Vincent og Grenada.

Habitat

Grønne iguaner er tropisk dyr som krever temperaturer rundt 85-100 grader Fahrenheit med relativt høy luftfuktighet, regnskap for sin utbredelse i fuktig, tropisk klima, ofte blir funnet nær store vannansamlinger som Amazonas. De er dyktige svømmere og undulate kroppene i vannet som en krokodille, med deres lang hale som en slags padle og kan ofte bli funnet soaking for å avkjøle seg når temperaturen blir for varmt. De eksoterm dyr og må holde sine interne kroppen temperaturer regulert ved bruk av eksterne varmekilder, så det er viktig at de ikke blir for varme eller for kalde.

Trær natur

Grønne iguaner er naturlig trær, betyr at de bruker et flertall av sin tid i trær. Iguaner er utstyrt med store, skarpe klør som er svært nyttig for gripende bark og tre grener. De er veldig dyktig klatrere, og er kjent for å falle fra høyder så høyt som 50 feet og land på bakken uskadd. Iguanas kan ofte sees i sollys på en utvidet tre gren å absorbere solens varme, en aktivitet kjent som basking.

Vegetasjon

Grønne iguaner er herbivore av natur og krever variert vegetasjon å gi for kostholdet. Som et resultat, vil de noen ganger komme ned fra sikkerheten til deres treetop perches til å knaske på blomster eller frukt som vokser nær bakken. De vil også komme å unnslippe regnet i en kraftig regn.

Replikering

Mange erfarne grønn iguana keepere gjør sitt beste for å gjenskape dyr naturen i en kunstig kabinett. For å simulere den varme sykluser og basking praksis, bruker keepers en rekke Heten lamper og spesiell oppvarming pads. For å oppnå høy luftfuktighet, vil keepers spray vedleggene grundig eller installere spesialisert misters å holde habitat fuktig. Trær og høye perches er ofte satt i, slik at iguanas å klatre som de ville i deres naturlige habitat.